gaze in timpul sarcinii
Buna ziua. Sunt insarcinata. Am 34 saptamani si va rog frumos sa ma ajutati. Ma tot macin si nu stiu cu cine sa mai vorbesc:
1. De 2-3 zile am niste crampe cumplite (adica gaze - care in cele din urma le elimin dar apar altele si tot asa). Problema este ca mi se localizeaza in partea de jos a burtii(parca mi se umfla ovarele) si am impresia ca plesnesc. Daca merg parca se mai linistesc. As vrea sa stiu daca sunt simptomele de nastere prematura sau nu.
2. Am sunat doctorul ginecolog si mi-a recomnadat sa iau magneziu. Problema ca luasem in aceeasi zi si elevit (care contine si el magneziu) si am mai luat si o capsula de Magneziu+B6 (unde scrie clar doza zilnica 1 tableta pe zi). E vreun pericol?
Multumesc.
1. De 2-3 zile am niste crampe cumplite (adica gaze - care in cele din urma le elimin dar apar altele si tot asa). Problema este ca mi se localizeaza in partea de jos a burtii(parca mi se umfla ovarele) si am impresia ca plesnesc. Daca merg parca se mai linistesc. As vrea sa stiu daca sunt simptomele de nastere prematura sau nu.
2. Am sunat doctorul ginecolog si mi-a recomnadat sa iau magneziu. Problema ca luasem in aceeasi zi si elevit (care contine si el magneziu) si am mai luat si o capsula de Magneziu+B6 (unde scrie clar doza zilnica 1 tableta pe zi). E vreun pericol?
Multumesc.
2 comentarii
In principiu, Elevit-pronatal, vitaminele care se administreaza in timpul sarcinii, contin toate mineralele si vitaminele necesare, insa se mai poate asocia magneziu sau calciu (calciul fiind obligatoriu de asociat din trimestrul 3 de sarcina). Magneziul nu prea are efecte secundare, iar pentru gaze se poate folosi un preparat din plante Gasex, care se poate lua in sarcina, impreuna cu un regim bogat in fibre, cereale integrale, iaurt Activia si eventual supozitoare cu glicerina pentru a evita constipatia si efortul abdominal. Durerile din nasterea prematura nu au caracter de balonari. Se poate folosi pentru crampe si No-spa 3 cp pe zi sau supozitoare cu Scobutil.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4maini umflate in timpul sarcinii
- 3interpretare analize saptamana 34 sarcina
- 2colestaza in sarcina
- 2burta lasata si colul uterin moale la 34 saptamani
- 3hidronefroza
- 0M am trezit din somn tipand!
Mai multe informații despre: sarcina saptamana 34
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: