hidronefroza
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt insarcinata in 34 saptamani, in saptaman 32 la ecografdr a descoperit dilatatia bazinetului renal bilateral de 11 mm (1.1cm). Mentionez ca la ecografele anterioare nu au fost prezente. A zis sa astept pana in saptaman 35 si daca mai cresc s ar putea sa fie necesara nasterea inaunte de termen. Sunt foarte speriata, cat de grav este ? Si care este cauza? Am intels ca se poate rezolva de la sine... Este adrvarat. ? Va multumesc
3 comentarii
Buna ziua,
Aceasta dilatatie poate sa apara datorita compresiunii ureterelor de catre sarcina care creste. In aceste conditii, dilatatia dispare dupa nastere. Daca este alta cauza trebuie sa va adresati unui medic urolog.
O zi placuta!
Aceasta dilatatie poate sa apara datorita compresiunii ureterelor de catre sarcina care creste. In aceste conditii, dilatatia dispare dupa nastere. Daca este alta cauza trebuie sa va adresati unui medic urolog.
O zi placuta!
Multumesc pt raspun, ramane sa asteptam si sa vedem ce se intampla dupa nastere.
Buna ziua in sapt 22sarcina mi s-a spus ca bebe are rinichi polichistic nefunctional drept, iar cel stang are hidronefroza.acum are 3luni si o sa ii puna un sten ca urina sa nu se mai intoarca la rinichi sa il distruga de tot.apoi la 5-6 luni o sa ii faca operatia de hidronefroza asa cum trebuie.as vrea sa stiu daca are sanse de viata,...celalat rinichi, dreptul va fi scos cand o sa inceapa sa apese pe organe.va rog mult astept un raspuns?se poate trai cu un singur rinichi si acela cu hidronefroza?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hidronefroza infantila
- 5hidronefroza gr. II la un rinichi
- 2Hidronefroza renala
- 3hidronefroza dreapta gr 2
- 4cum scap de hidronefroza? ajutoor!!!
- 12hidronefroza
- 1hidronefroza
- 4maini umflate in timpul sarcinii
- 0hidronefroza
- 1Hidronefroza operata si sarcina
- 2burta lasata si colul uterin moale la 34 saptamani