maini si fata umflate mai ales noaptea
De aproximativ 2 saptamani am in permanenta mainile si fata umflate, mai ales noaptea.La inceput nu am dat importanta crezand ca am stat in curent, dar pentru ca a trecut atata timp ma intreb daca nu are legatura cu durerile articulare pe care le am din cand in cand si durerea de coccis care s-a instalat de aproape 2 ani, dupa nastere, si careia nu i-am descoperit nicio cauza pana acum(mentionez ca am facut o serie de analize care au iesit bine).Ar trebui sa merg din nou la reumatolog sau la medic generalist pentru consultatie?
3 comentarii
Da, poate avea legatura. Ar putea fi o boala reumatismala inflamatorie. Trebuie sa mergeti la reumatolog cat de repede si sa va faceti si analize de sange, in special teste de inflamatie specifice (vi le recomanda reumatologul).
Dana, imi pare rau sa aflu, dar ar trebui sa controlezi tensiunea arteriala, si sa reduci sarea din mancare, poate fi vorba de o retentie de apa care se manifesta si se vede mai mult la maini si fata.Ai facut cumva vreun tratament pe baza de cortizon, vreo infiltratie pt durerile articulare?Daca da, si ai mancat sarat, ai iesit si in soare, da reactia asta.Sigur nu te-a intepat vreo insecta si ai facut vreo reactie alergica;esti alergica la ceva?Ai probleme cu respiratia?Incearca sa consumi multe lichide(2, 5 litri pe zi).Daca persista va trebui sa mergi la medic atat la reumatolog cat si la un internist.
Sanatate multa.
Sanatate multa.
Am facut mai multe analize de sange si urina acum cateva luni pt a descoperi cauza durerii din zona coccisului, dar toate au fost OK.Atunci reumatologul m-a intrebat daca mi se umfla mainile, picioarele, pe atunci neavand asemenea probleme.In privinta tratamentelor nu am urmat niciunul, eu mai alaptez inca, dar nu am avut nicio alta problema de sanatate.Inainte sa observ ca mi se umfla mainile si fata am avut o perioada si dureri de spate(in zona lombara) si dureri de masele, la masticatie(precizez ca nu am probleme cu dintii).Cred ca o sa merg mai intai la reumatolog.Multumesc pentru raspunsuri!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2umflaturi la fata si corp
- 4Ma umflu la fata in jurul ochiilor si mai ales obrajilor!!!
- 5despre aslo.. care sunt valorile normale?
- 3Umflatura a fetei in dreptul urechii stangi
- 6fata umflata, dupa ce am facut 3 infiltratii cu diprophos, am luat 2 flamexin si 2 midocalm
- 6Maini umflate !
- 3Fata si limba umflata
- 3daca mananc ceva cu grasime, am un gust foarte rau, ma balonez si mi se umfla membrele
- 5Mana umflata
- 6De vreo 2-3 luni am o umflatura la obrazul stang
- 3mana umflata si 'tare'
- 3Am toata falca dreapta foarte umflata...
- 2dupa rezectia apicala... umflatura catre ochi
- 2Obrăjori puţin umflat
- 1Mancarime la mana, urmata de umflarea ei si durere
Mai multe informații despre: fata umflata umflarea mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: