maini si picioare vinetii

05-07-2010
girbeaionicavioleta
Nu este medic/terapeut
girbeaionicavioleta
Am o nepotica de 1 an si 3 luni. Acum 2 zile din senin i-au invinetit manutele, picioarele si buzele si a inceput sa tremure. Am dus-o la urgenta si i-au facut ceva injectii, nu stiu exect ce. Mentionez ca este prima data cand se manifesta asa, pana acum nu a avut decat simple raceli, nimic grav. Medici spun ca are rosu in gat sau a facut toxiinfectie alimentara. Ajutati-ma va rog cu un raspuns. DE CE a invinetit brusc???? Este corect diagnosticul medicului?????
1 comentarii
0
05-07-2010, ora 14:46
elizanicole98
Nu este medic/terapeut
elizanicole98
S-ar putea sa fi facut convulsii febrile, i-a crescut cumva brusc temperatura?Asa am patit eu cu fiica mea cand era mica, i-a crescut brusc temperatura si s-a invinetit.Nu va faceti probleme, convulsiile sunt des intalnite la copiii mici, dar daca depasesc varsta de 3 4 ani atunci trebuie cautata cauza.Atunci cand am trecut prin asa ceva fiica mea a avut pneumonie, dar acum are 12 ani si a mai facut febra mare dar nu am mai patit asa ceva.Sanatate multa fetitei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul