Maini si picioare reci
Salutare, ma intrebam daca ma puteti sfatui si pe mine in legatura cu o problema.De cateva zile se intampla ca de cateva ori pe zi sa mi se raceasca atat mainile cat si picioarele fara o cauza anume, fara sa ma expun la frig.Mi-am facut o serie de investigatii amanuntite la inima, plamani, ficat, etc acum 2 luni si eram perfect sanatos, tot ce mi s-a descoperit a fost o spasmofilie.Ideea este ca eu fac atacuri de panica destul de des, poate constitui asta problema mainilor si picioarelor reci?
4 comentarii
Pai asta am specificat, nu m-am expus frigului, am stat in casa la o temperatura buna...
Ehe...
Si in casa s-a racit. S-au racit peretii. Si eu am simtit acelasi lucru. E foarte normal ceea ce simti. Pune sosetute de bumbac in picioare sa nu racesti.
Si in casa s-a racit. S-au racit peretii. Si eu am simtit acelasi lucru. E foarte normal ceea ce simti. Pune sosetute de bumbac in picioare sa nu racesti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6simt ca nu mai am scapare
- 3maini si picioare reci
- 3capilare dilatate, maini si picioare reci
- 8durere de picioare
- 5frig la picior (glezna).. care ar fi cauza? tratamentul?
- 8Imi ingheata mainile!
- 3Membre reci, umflate si transpirate
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 2Maini si picioare foarte reci
- 6de ceva timp am dureri de umar stang ce se lasa pe brat dar durerile sunt tranzistorii
- 1Picioare reci si amortite
- 0Manute si piciorute reci
- 0Circulatie proasta?
- 1Senzatie de rece picioare in pozitia pe scaun sau culcat
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
- 5De ce imi simt calcaiele reci?
Mai multe informații despre: Mainile reci Picioare reci
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: