de ceva timp am dureri de umar stang ce se lasa pe brat dar durerile sunt tranzistorii
am 35 ani, problema mea este urmatoarea, de ceva timp am dureri de umar stang ce se lasa pe brat dar durerile sunt tranzistorii, cateodata ma doare si osul cutiei toracice, mereu am extremitatile reci, precizez faptul ca aceste dureri sunt mai intense cand sunt trista si la schimbari de clima.mentionez ca nu sunt fumatoare.as dori daca se poate sa primesc un raspuns.va multumesc anticipat!
6 comentarii
Verificati sa nu fie o cauza mecanica.
Purtati ceva greu pe umar ?
O pozitie incorecta la computer ?
Monitorul nu e fix in fata ochilor sau scaunul suficient de inalt ?
Purtati ceva greu pe umar ?
O pozitie incorecta la computer ?
Monitorul nu e fix in fata ochilor sau scaunul suficient de inalt ?
va multumesc pt raspunsul oferit...nu port nimic greu pe umar, intr, adevar o pozitie mai neconfortabila in fata calculatorului, numai ca acum locuiesc in italia intr, un orasel cu o umiditate ridicata, insa acum cativa ani de zile am avut un accident de masina (5ani), in schimb am avut centura de siguranta, dar mi s, au facut investigatiile necesare atunci numai ca am refuzat cand a venit ambulanta gulerul cervical pt ca puteam sa merg, in schimb aproape dupa 2 ani au inceput aceste dureri gen reumatice, mai obisnuiam sa fac dusuri si cu apa rece si am stat f mult in aer cond.nu stiu ce sa cred dar aceste dureri ma deranjeaza si noaptea cand dorm f mult pe partea stanga.
va multumesc... ma gandeam ca poate fi de la inima.
Buna seara!
Este foarte probabila existenta unui sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala), agravat de episolul traumatic relatat.
Solutia este fie chirurgicala (cura herniei discale), fie conservator (o perioada de guler cervical, urmata de kineto-terapie specifica coloanei cervicale).
Tratamentul este gestionat de catre neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Este foarte probabila existenta unui sindrom compresiv cervical (hernie de disc cervicala), agravat de episolul traumatic relatat.
Solutia este fie chirurgicala (cura herniei discale), fie conservator (o perioada de guler cervical, urmata de kineto-terapie specifica coloanei cervicale).
Tratamentul este gestionat de catre neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
va multumesc pt raspunsul oferit de d.voastra !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2circulatia periferica
- 3maini si picioare reci
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 3Durere umar stang
- 4Durere de umar persistenta
- 20Dureri si cracmente articulare
- 6dureri de umar
- 4durere de umar
- 1durere de umar stang care nu mai trece
- 4dureri de umeri, genunchi, coloana.. de doi ani
- 1Durere umar si maxilar ambele in partea stanga
- 5Durere bratul stang, numai seara
- 3Dureri umar stang
- 0Circulatie proasta?
- 0Durere de umar copil 10 ani