circulatia periferica
Buna ziua!
De cativa ani ma supara mainile si picioarele. Cand ies la aer rece imi amortesc, se coloreaza si ma dor. Nu le mai pot misca de la incheieturi- mai mult membrele superioare! Ce se poate face?
Cu multumiri, dani25!
De cativa ani ma supara mainile si picioarele. Cand ies la aer rece imi amortesc, se coloreaza si ma dor. Nu le mai pot misca de la incheieturi- mai mult membrele superioare! Ce se poate face?
Cu multumiri, dani25!
2 comentarii
Ar trebui sa incepi cu niste analize.hemoleucograma, ASLO, Ca, Fe.
Pana o sa ai rezultatele poti incepe un tratament cu Ginseng 2 zi. si bilobil. 2 zi.
Astept rezultatele
Pana o sa ai rezultatele poti incepe un tratament cu Ginseng 2 zi. si bilobil. 2 zi.
Astept rezultatele
Am citit si ca ti se modifica culoarea mainilor la frig; pare a fi un sindrom Reynaud; ar fi bine sa faci investigatii imunologice pentru ca sunt o serie de afectiuni imune ce au in tabloul clinic acest sindrom, numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Stare subfebrila prelungita, frisoane, transpiratii de 6 sapta
- 10picioare reci si amortite, usturimi, furnicaturi
- 8durere de picioare
- 5frig la picior (glezna).. care ar fi cauza? tratamentul?
- 0Circulatie periferica proasta
- 3Membre reci, umflate si transpirate
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 3amorteli maini
- 6de ceva timp am dureri de umar stang ce se lasa pe brat dar durerile sunt tranzistorii
- 4Maini si picioare reci
- 0Manute si piciorute reci
- 0Circulatie proasta?
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
- 5De ce imi simt calcaiele reci?
Mai multe informații despre: Sistemul circulator Mainile reci Picioare reci
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: