maini reci

07-05-2010
madalynn24
Nu este medic/terapeut
madalynn24
buna ziua, am o problema in privinta mainilor sint reci mai tot timpul iar iarna se invinetesc si daca mi se toarna apa rece peste ele nu mai fac nimic cu ele.daca stau in casa sint calde-caldute cind ies afara si adie vintul se racesc nici vara nu le am calde.cineva mi-am spus ca este din cauza circulatiei asa este? astept un raspuns.va multumesc.
1 comentarii
0
08-05-2010, ora 02:24
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Hristos a înviat!

Madalynn24, da, circulaţia sanguină periferică, la dvs., este deficitară. S-ar putea să suferiţi de sindrom Raynaud. Sindromul Raynaud este caracterizat printr-o scădere continuă a fluxului sangvin către extremităţi, în general către mâini, dar pot fi implicate şi picioarele (laba piciorului şi degetele), nasul, obrajii, urechile şi bărbia (Sindromul Raynaud este doar o presupunere, nu este certitudine)
Vă este indicată o examinare complexă la un medic internist sau homeopat, pentru a beneficia de diagnoză şi tratament, ambele adecvate.

Până ajungeţi la medic îmbrăcaţi-vă cât mai călduros tot timpul, acordând multă atenţie extremităţilor (acestea trebuie să fie la fel de bine acoperite ca şi trunchiul, pentru a asigura o distribuire proporţională a temperaturii corporale şi nu numai). Hidrataţi-vă pentru a promova o circulaţie sanguină cât mai adecvată şi evitaţi consumul de alcool, abuzul de medicamente, tutunul şi mâncărurile excesiv de grase.

Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze:)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce am mâinile și picioarele reci tot timpul?
  •