Pastila de a doua zi
Am oprit administrarea anticoncepționalelor și am întreținut act sexual neprotejat, mențin ca am luat pastila de a doua zi la 4 ore diferența iar după administrarea acesteia am avut un contactat sexual neprotejat la diferența de 8 ore iar partenerul nu a ejaculat înăuntru.exista o posibila sarcina ?
2 comentarii
Buna ziua,
pastila de a doua zi ar trebui sa va protejeze in acest caz, pe viitor insa nu abuzati de administrarea ei deoarece provoaca dereglari hormonale cu impact pe termen lung. Va recomandam pe viitor sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va ajute in alegerea unei metode care sa va protejeze de o sarcina nedorita
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
pastila de a doua zi ar trebui sa va protejeze in acest caz, pe viitor insa nu abuzati de administrarea ei deoarece provoaca dereglari hormonale cu impact pe termen lung. Va recomandam pe viitor sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va ajute in alegerea unei metode care sa va protejeze de o sarcina nedorita
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am probleme legate de viata sexuala
- 3sa cumpar pilula de a 2 zi?
- 7pastila de a doua zi
- 0Intrebare conizatie apoi pastila de a doua zi!
- 0Pilula de a doua zi + artizia
- 0Sansele unei sarcini
- 0Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 6Pastila de a doua zi, la ovulatie!
- 1Si-a dat drumul in mine
- 0Sângerare inainte de ovulatie
- 0Intrebare: e posibil sa fi rămas însărcinată dacă am luat pastila de a doua zi?
- 0Pastila de a doua zi de doua ori intr-o luna
- 0Pilula de a doua zi
- 0Pilula de a doua zi și antibiotic
- 0Postinor 2
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: