Oare ce intenti are ?
Nu inteleg.Dece o m-ar intreba pe net daca sunt in liceu cu ea pentru ca ii par foarte cunoscut, dupa am mai vorbit generalitati. Dupa o pauza de timp(o luna), iar pe net, intru in vorba cu ea si imi zice ca trebuie să o cunosc neaparat de la liceu dar totusi nu m-a vazut niciodata. dupa cateva intrebari recunoaste ca m-a vazut de cateva ori, in mai multe zile, dupa iar am vorbit generalitatj.Nu inteleg, ce intentii are? Nu cred ca mă confunda, cand trece pe langa mine se uita intr-un fel aparte, nu stiu să spun, cand trec pe langa ea se uita numai la mine.Credeti că ar vrea să vorbeasca cu mine ?
Nu stiu daca e important, dar trebuie să spun ca raspundea foarte repede la mesaje
Ps : nu-mi place de ea, doar că mi se pare foarte foarte ciudat.
Nu stiu daca e important, dar trebuie să spun ca raspundea foarte repede la mesaje
Ps : nu-mi place de ea, doar că mi se pare foarte foarte ciudat.
3 comentarii
Poate ca te place :) Ti-a dat cateva semne. De ce nu o intrebi?
psih. Ana Badita
psih. Ana Badita
Salut, Sami,
Stii cum sta treaba cu fetele? Le plac baietii care se poarta frumos si care pot sa le si spuna cuvinte frumoase. Citind rindurile tale, m-am intrebat daca esti roman, pentru ca scrii cu multe greseli gramaticale, ortografice si ortoepice. Si compozitia in sine este destul de saraca, asa incit ma gindesc ca poate ar fi momentul sa incepi sa citesti citeva carti pentru a iti dezvolta vocabularul, in acest fel sa poti purta cu fetele conversatii placute si interesante. Poate ai sa o cuceresti pe fata aceasta prin felul in care vorbesti si prin cuvintele folosite, poate nu are sa iti mai placa de ea dupa ce citesti tot mai mult, cine stie? Cartile citite nu iti pot asigura o cucerire, insa cu siguranta iti pot da ceva ce nimeni nu iti poate lua vreodata: un vocabular cu care sa poti fermeca pe oricine, de la fete la mediul business. Doar de tine depinde.
Succes!
Stii cum sta treaba cu fetele? Le plac baietii care se poarta frumos si care pot sa le si spuna cuvinte frumoase. Citind rindurile tale, m-am intrebat daca esti roman, pentru ca scrii cu multe greseli gramaticale, ortografice si ortoepice. Si compozitia in sine este destul de saraca, asa incit ma gindesc ca poate ar fi momentul sa incepi sa citesti citeva carti pentru a iti dezvolta vocabularul, in acest fel sa poti purta cu fetele conversatii placute si interesante. Poate ai sa o cuceresti pe fata aceasta prin felul in care vorbesti si prin cuvintele folosite, poate nu are sa iti mai placa de ea dupa ce citesti tot mai mult, cine stie? Cartile citite nu iti pot asigura o cucerire, insa cu siguranta iti pot da ceva ce nimeni nu iti poate lua vreodata: un vocabular cu care sa poti fermeca pe oricine, de la fete la mediul business. Doar de tine depinde.
Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cateva sfaturi pt o dif de 6 ani?
- 5obsesie sau dragoste?
- 18Ar putea suferi, pe viitor de cancer la ficat?
- 14Problema cuplu, un sfat va rog!
- 5nu stiu ce sa mai fac sa il opresc sa nu mai faca aceste lucruri...
- 9dupa 15 ani de...iubire. recunoaste.
- 12Increderea reciproca - liantul care cimenteaza o relatie
- 34Iubirea ca necesitate bilogica
- 9un sfat, va rog!
- 3sunt foarte dezorientata...am nevoie de ajutorul vostru
- 6E o situatie oribila...deja nu mai suport.
- 5Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? :( am aflat ca vrea sa se sinucida
- 3agresivitate in relatie
- 5cum sa-mi continui viata fara el?
- 22instrainare brusca in cuplu
- 10Va jur ca nu exista BOALA mai grea...
- 3Minciuna-dezechilibru-falsitate
- 10Ajutor!!!Nu vreau sa raman singur...
- 7sotul nu se mai simte atras de mine ca inainte.. ce sa fac?
- 531Casatorit, 2 copii. Sotia ma respinge.
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: