Ma puteti ajuta cu un raspuns va rog? a trosnit ceva in genunchi
Buna seara,
Numele meu este Andrei, am 27 de ani, fost sportiv de performanta (HANDBAL), in anul 2012 intr-un meci amical cu o echipa din strainatate am iesit sa ma apar la adversar si in acel moment mi-a fugit genunchiul. Am fost diagnosticat cu Ruptura totala LIA + Ruptura menisc grad 2(rezultat RMN) Picior drept.
In anul 2019, din cauza instabilitatii pe gheata am cazut si aceeasi problema am avut la genunchi, dar acuma cu meniscul la fel gradul 2 si cu operatie din cauza blocarii genunchiului.
PROBLEMA : In prezent, am fost diagnosticat cu
-Leziune gradul III MM
- Grefa LIA fara discontinuitati
Toata aceasta problema este din cauza unui bagaj destul de greu carat in brate pe scari, iar eu asezand piciorul drept pe scara am simti cum a trosnit ceva in interior si o durere foarte mare. La ora actuala am aceleasi dureri, piciorul nu-l pot indoii cat trebuie iar greutatea nu mi-o pot lasa pe ambele picioare decat pe cel sanatos, adica pe piciorul stang.
Intrebarea mea este urmatoarea : Conform diagnosticului din RMN, trebuie sa se intervina chirurgical sau se poate vindeca de la sine cu recuperari si pastile?
O seara buna!
Numele meu este Andrei, am 27 de ani, fost sportiv de performanta (HANDBAL), in anul 2012 intr-un meci amical cu o echipa din strainatate am iesit sa ma apar la adversar si in acel moment mi-a fugit genunchiul. Am fost diagnosticat cu Ruptura totala LIA + Ruptura menisc grad 2(rezultat RMN) Picior drept.
In anul 2019, din cauza instabilitatii pe gheata am cazut si aceeasi problema am avut la genunchi, dar acuma cu meniscul la fel gradul 2 si cu operatie din cauza blocarii genunchiului.
PROBLEMA : In prezent, am fost diagnosticat cu
-Leziune gradul III MM
- Grefa LIA fara discontinuitati
Toata aceasta problema este din cauza unui bagaj destul de greu carat in brate pe scari, iar eu asezand piciorul drept pe scara am simti cum a trosnit ceva in interior si o durere foarte mare. La ora actuala am aceleasi dureri, piciorul nu-l pot indoii cat trebuie iar greutatea nu mi-o pot lasa pe ambele picioare decat pe cel sanatos, adica pe piciorul stang.
Intrebarea mea este urmatoarea : Conform diagnosticului din RMN, trebuie sa se intervina chirurgical sau se poate vindeca de la sine cu recuperari si pastile?
O seara buna!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere mare de genunchi
- 3dureri de genunchi
- 5Durere genunchi in urma fotbalului
- 6De vreo 4 zile ma dor genunchii si mi s-au umflat
- 6Lichid la genunchi infectat
- 5durere genunchi de doua saptamani
- 3Dureri in zona genunchiului timp de 6 luni
- 5Durere genunghi pana la glezna - umflat
- 0Ruptura de ligament incrucisat si ruptura de menisc
- 7Durere genunchi
- 1Durere genunchi
- 2Durere genunchi sub rotula
- 0Rotula îmi alunecă de fiece dată când țin piciorul relaxat
- 3Necesita operatie menisc sau nu?
- 1Interpretare RMN genunchi drept
- 3Rezultat RMN
- 4Blocare genunchi si RMN
- 1Ruptura de menisc
- 4Ruptura radiala completa de radacina posterioara MM
Mai multe informații despre: Ruptura de ligamente la genunchi Durere de genunchi RMN genunchi ruptura de menisc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: