ma doare foarte tare burta cand imi vine menstruatia
m doare foarte rău burta când îmi vine menstruaţia. medicul mi a indicat ibuprofen, care nu si prea face efectul sau No-spa care mă adoarme şi nu pot să îl mai iau.Imi recomandaţi ceva mai bun? vă mulţumesc!
4 comentarii
daca est acasa cand suferi poti pune ceva cald pe burta(buiota cu apa calda)
doamne, am vazut tarziu problema ta; sa nu faci prostia asta cu cald pe burta, nu este bine deloc, poti face multe complicatii.Sunt tot felul de calmante, incearca-le.mai bine poti lua un antiinflamator, cum ar fi ketoprofenulsi musai cu o protectie gastrica cum ar ranitidina sau ameran, omeprazol, nexium.Sanatate.
Si eu am folosit apa calduta pe burta si chiar ajuta, poti folosi ceaiul de coada soricelului este foarte bun pentru dureri la menstruatie
mie imi trece cu algocamin sau lizadon {asta nu stiu daca mai exista ca n-am mai luat de mult}
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 4ciclu cu dureri groaznice! HELP
- 3durere de burta (foarte mari) in timpul menstruatiei
- 5Durere de burta ca la menstruatie.
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 6Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 6am sterilet de 4 luni si menstruatiile sunt abundente si dureroase
- 3dureri inainte de ciclu cu o zi
- 10Ce sa fie?
- 1Ajutati ma va rog - dureri ingrozitoare inainte de a veni menstruatia
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: Crampele menstruale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: