durere de burta (foarte mari) in timpul menstruatiei
buna.am o intrebare.cand este in timpul menstruatiei prietena mea are niste dureri de burta foarte mari.nu stiti niste pastile care ar putea sa ai mai aline durerea sau nu stiu...orice altceva.va rog mult sa mi spune ti.si poate imi puteti spune si de ce are dureri asa de mari.va multumesc
3 comentarii
buna
pastile sunt mai multe dar nu isi fac efectul la toate femeile la fel. incearca ibuprofen, sau daca nu poate bea ceai de coada soricelului dimineata pe stomacul gol o cana din acest ceai.poate bea in fiecare zi cate o cana. este foarte bun pt toate femeile.mie mi-a reglat foarte bine menstruatia care nu era deloc regulata. multa sanatate
pastile sunt mai multe dar nu isi fac efectul la toate femeile la fel. incearca ibuprofen, sau daca nu poate bea ceai de coada soricelului dimineata pe stomacul gol o cana din acest ceai.poate bea in fiecare zi cate o cana. este foarte bun pt toate femeile.mie mi-a reglat foarte bine menstruatia care nu era deloc regulata. multa sanatate
Eu iau 2 pastile de Kenonal de 100 g si imi trece. Sunt puternice, nu trebuie sa aiba probleme cu stomacul (ulcer. gastrita etc.), dar eficiente in cazul meu.
Aspirina simpla poate da rezultate.
Aspirina simpla poate da rezultate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 4ciclu cu dureri groaznice! HELP
- 5Durere de burta ca la menstruatie.
- 4ma doare foarte tare burta cand imi vine menstruatia
- 6am 15 ani si am dureri menstruale ingrozitoare
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 6Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare
- 5intarziere de 20 zile... sau sarcina?
- 6am sterilet de 4 luni si menstruatiile sunt abundente si dureroase
- 3dureri inainte de ciclu cu o zi
- 10Ce sa fie?
- 1Ajutati ma va rog - dureri ingrozitoare inainte de a veni menstruatia
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: Crampele menstruale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: