Durere de burta ca la menstruatie.
Buna Ziua,
de cativa ani buni am dureri de burta ca la menstruatie insa fara sa am menstruatie.Se intampla intre periadele de menstruatie.Durerea nu e mare si dureaza putin.Dar se intampla des. Uneori se combina cu durerea de burta ca la diaree, cu niste junghiuri puternice. As vrea sa stiu ce ar putea fi. Mentionez ca nu am facut sex niciodata si am 34 ani.
Va multumesc.
de cativa ani buni am dureri de burta ca la menstruatie insa fara sa am menstruatie.Se intampla intre periadele de menstruatie.Durerea nu e mare si dureaza putin.Dar se intampla des. Uneori se combina cu durerea de burta ca la diaree, cu niste junghiuri puternice. As vrea sa stiu ce ar putea fi. Mentionez ca nu am facut sex niciodata si am 34 ani.
Va multumesc.
5 comentarii
Si in tot acest timp nu ati consultat nici un medic ginecolog???
Trebuie sa mai mentionez ceva. In timpul menstruatiei am dureri foarte mari incat nu pot rezista fara algocalmin. Iau in fiecare luna, de catva timp. Si mi se intampla cam des sa am diaree care ma tine si cate 2-3 zile. La medic am zis ca merg dar am tot amanat.
Pai va rog sa nu mai amanati, pt ca aceste dureri sunt cauzate de ceva, fie aveti o anexita sau vreo infectie si doar medicul ginecolog va poate spune cu exactitate ce se intampla.O ecografie pelvina este recomandata in cazul dumneavoastra, pt ca nu v-ati inceput viata sexuala!!
0
31-01-2009, ora 02:14
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Buna Mary!
Jackie, ca de obicei o dragutza, ti-a spus exact ce trebuie sa faci, in concluzie, nu mai amana nici macar o zi!
Te rog mult...
Va pup pe amandoua,
NICK:)
Jackie, ca de obicei o dragutza, ti-a spus exact ce trebuie sa faci, in concluzie, nu mai amana nici macar o zi!
Te rog mult...
Va pup pe amandoua,
NICK:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri abdominale, colecistopatie?
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 4a facut tratament cu citostatice timp de 6 luni si acuma are probleme cu stomacul
- 7durere partea dreapta
- 8Dureri burta in partea dreapta si sub coaste tot in dreapta
- 6A doua zi dupa sex, ma doare burta. Nu stiu dak e in regula!!! as dori niste pareri
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 6O alta parere despre un diagnostic si hemoleucograma...
- 3greata varsaturi dureri abdominale
- 5otita congestiva dreapta, fetita 4 ani
- 6pietre la fiere, mal, dureri abdominale
- 6Durere abdominala partea dreapta
- 1dureri, crampe stomac... nu stiu ce poate fi, va rog un raspuns!!!
- 1Apendicita, durere abdominala, intindere sau ruptura musculara ?
- 1senzatie de urinare si dureri de burta
- 3Durere abdominala!!
- 0Dureri multiple
- 1Dureri excesive în abdomen
- 5Dureri abdomen plus greata si voma
- 2Durere abdominala care persistă!
Mai multe informații despre: Durerea abdominala Crampele abdominale Crampele menstruale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Crampe menstruale
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)