Ce pot sa fac pentru a scapa de pilozitate!
Am 18 ani si as vrea sa pot lua legatura cu un medic endocrinolog pt ca am probleme cu pilozitatea din zona gatului! Este o problema serioasa pt mine deoarece este un chin! Si as vrea sa stiu cu ce pot scapa de pilozitate dar sa fie ceva care sa nu aiba reactii adverse " mai rau" si ceva sa fie fff bun!As ruga un mic ajutor!
3 comentarii
Vad ca nu se prea inghesuie nimeni sa iti raspunda.
- Este posibil sa gasesti o solutie la problemele tale cu ceva care sa nu aiba reactii adverse, si sa fie si fff bun, care sa iti regleze metabolismul.
- Este posibil sa gasesti o solutie la problemele tale cu ceva care sa nu aiba reactii adverse, si sa fie si fff bun, care sa iti regleze metabolismul.
Si eu am aceasta problema...de fapt pe sani...am fost si la endocrinolog si mi-a zis ca nu e mare lucru(.pt mine e)...in schimb mi-a zis ca am cu tiroida.nu mai stiu ce sa fac pt ca ma afecteaza f mult.
pilozitatea la fete apare in urma unei dereglari hormonale...du-te la un endocrinolog pt niste dozari hormonale pt a vedea cauza pilozitatii excesive...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Pilozitate excesiva la o fetita de 5 ani
- 3pilozitate la baietei
- 7pilozitate excesiva
- 3firisoare de par pe piept, sani si abdomen
- 7Exces de pilozitate ajutor
- 2Hirsutism+lipsa menstruatiei
- 3Pilozitatea excasiva la copil de 2 ani
- 1pilozitate excesiva
- 3anticonceptionalele pot reduce pilozitatea excesiva?
- 4Copil maimuta
- 2Anticonceptionale pentru pilozitate excesiva
- 1Problema urgenta, penis
- 0Dereglare hormonala...pilozitate excesiva pe fata și kg acumulate
- 0Pilozitate excesiva
- 0O porțiune din mustață nu mai crește!
- 5Ajutati-ma! Pilozitate excesiva!
Mai multe informații despre: Pilozitatea faciala inestetica pilozitatea excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: