lovitura zona genitala
Buna seara, sunt baiat am 14 ani si in urma cu doua zile am fost lovit de o fata in zona genitala mai exact chiar deasupra penisului, ma doare si acum exact in zona aia, ma lovit destul de tare cu piciorul nici nu ma asteptam, eu simt ca am ca niste vene acolo si parca daca apas mai tare simt asa ca o durere pana in burta, acuma nu stiu daca e vreun vas ceva afectat, va rog sa imi ziceti daca este ceva grav sau nu ca sa ma linistesc... multumesc
7 comentarii
Buna ! Pe viitor sa ai mare grija cu domnisoarele astea binevoitoare ! Incearca sa eviti pe cat posibil urmatoarele zile exercitiile fizice sau sa depui efort. De atunci si pana acum te doare din ce in ce mai tare? Ai cumva vreo vantaie/leziune/umflatura? Daca te doare in continuare foarte tare, sau daca ai inceput sa ai ameteli si varsaturi, trebuie sa mergi la medic ! Sper ca nu a fost chiar atat de rau !
Nu observ vreo vanataie sau umflatura, ameteli nu am, doar ca ma doare exact unde ma lovit cand pun mana acolo.
si durerea o simt lafel, adica nu sa accentuat.
Buna, cel mai probabil nu-i nimic grav, ia Ibuprofen o pastila la 12 ore timp de 5 zile, si vezi daca mai doare. Este antiinflamator si va ajuta cu siguranta.
@Otilia107 : Ibuprofenul nu il ajuta pentru eventualele complicatii (speram sa nu apara) ci doar ii calmeaza durerea. O vantaie in zona genitala masculina poate reprezenta un factor destul de periculos care nu trebuie neglijat.
Eu te sfatuiesc sa dai o fuga la medic si asa scapi de orice dubiu !Nu neglija ! Numai bine ! Astept vesti ! :-)
Eu te sfatuiesc sa dai o fuga la medic si asa scapi de orice dubiu !Nu neglija ! Numai bine ! Astept vesti ! :-)
pai nu stiu daca am nevoie sa iau antiinflamatoare din moment ce nu ma doare decat daca apas pe vanataie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bubite mici in zona genitala
- 3mi-au aparut ca niste negi, cu toate ca nu au aspectul unui neg, sunt mici si alungiti
- 5zona intima, negi care se intind pe ambele parti
- 8Nu stiu ce este?
- 8Pete galbene in zona pubiana
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 9boli genitale
- 3furuncul in zona genitala, la baza piciorului
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 2Furuncul, umflatura in zona genitala
- 1Iritatie in zona genitala
- 3Secretie Umezeala zona genitala
- 2Infectie langa zona genitala
- 6Umflatura de marimea unei cirese in zona genitala
- 6alunite in zona genitala
- 3o formatiune rotunda si tare in zona liniei bikinilor
- 1Umflatura in zona genitala
- 3Inflamatie in zona genitala
- 1Dureri la contact sexual/sangerari/dureri in zona abdominala /urinari frecvente etc
- 1Urgent ! Ajutor
Mai multe informații despre: zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: