Anxietate si/sau depresie si ameteala

29-04-2021
radu72
Nu este medic/terapeut
radu72
Buna ziua

A mai experimentat cineva o senzatie de usoara ameteala / presiune in zona frontala care poate fi asociata anxietatii sau depresiei ? Si care nu cedeaze chiar daca am schimbat tratamentul ? Poate fi o consecinta / somatizare sau dimpotriva poate sa fie altceva si care sa creasca anxietatea / depresia, fiindca te face sa nu te simti tu, si simti ca nu mai gadesti / procesezi asa de repede

Multumesc
2 comentarii
0
30-04-2021, ora 07:22
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Vorbiti cu medicul de familie să va dea o trimitere pentru investigații. E nevoie mai întâi sa verificați dacă nu- i o problema medicală ce trebuie tratată diferit de anxietate. Dacă rezultatele sunt bune, discutați cu psihiatrul poate mai trebuie umblat la schema de tratament.
0
30-04-2021, ora 13:33
radu72
Nu este medic/terapeut
radu72
Da, multumesc. O sa merg si la neurolog, schema de tratament am schimbat-o dar fara rezultat, nu cred ca este de la medicamente. Sau ma rog, ar putea fi de la tritico, l-am schimbat seara
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul