Anxietate si/sau depresie si ameteala
Buna ziua
A mai experimentat cineva o senzatie de usoara ameteala / presiune in zona frontala care poate fi asociata anxietatii sau depresiei ? Si care nu cedeaze chiar daca am schimbat tratamentul ? Poate fi o consecinta / somatizare sau dimpotriva poate sa fie altceva si care sa creasca anxietatea / depresia, fiindca te face sa nu te simti tu, si simti ca nu mai gadesti / procesezi asa de repede
Multumesc
A mai experimentat cineva o senzatie de usoara ameteala / presiune in zona frontala care poate fi asociata anxietatii sau depresiei ? Si care nu cedeaze chiar daca am schimbat tratamentul ? Poate fi o consecinta / somatizare sau dimpotriva poate sa fie altceva si care sa creasca anxietatea / depresia, fiindca te face sa nu te simti tu, si simti ca nu mai gadesti / procesezi asa de repede
Multumesc
2 comentarii
Vorbiti cu medicul de familie să va dea o trimitere pentru investigații. E nevoie mai întâi sa verificați dacă nu- i o problema medicală ce trebuie tratată diferit de anxietate. Dacă rezultatele sunt bune, discutați cu psihiatrul poate mai trebuie umblat la schema de tratament.
Da, multumesc. O sa merg si la neurolog, schema de tratament am schimbat-o dar fara rezultat, nu cred ca este de la medicamente. Sau ma rog, ar putea fi de la tritico, l-am schimbat seara
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme psihice ?
- 5tensiunea mare, ameteli si uneori dureri de tample
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 4ameteli, dureri de cap partea stanga
- 1Ameteala continua
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 1Ameteala, ureche infundata
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 2Durere cap continua si stare de ameteala
- 6Oboseala, sensibilitate la lumina, usoara ameteala
- 1Ameteli