unghie invinetita
![alexa2@13](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
am si eu o problema cu unghia de la degetul mare. Mi-am prins degetul la portiera de la masina si s-a invinetit un sfert de unghie instantaneu, iar dupa o zi mi s-a umflat degetul si unghia s-a invinetit toata. In jurul unghiei s-a uflat si pare sa fie un lichid amestecat cu sange. Am fost la farmacie si mi-a recomandat un unguent Hepathrombin gel si mi-a spus ca acest unguent imi va diminua sangele acumulat. Credeti ca as face bine daca as intepa putin pielea pentru a curge tot lichidul? Sau trebuie sa am rabdare pana ce lichidul se va retrage inapoi in deget?
Multumesc frumos anticipat pentru timpul acordat.
Toate cele bune.
am si eu o problema cu unghia de la degetul mare. Mi-am prins degetul la portiera de la masina si s-a invinetit un sfert de unghie instantaneu, iar dupa o zi mi s-a umflat degetul si unghia s-a invinetit toata. In jurul unghiei s-a uflat si pare sa fie un lichid amestecat cu sange. Am fost la farmacie si mi-a recomandat un unguent Hepathrombin gel si mi-a spus ca acest unguent imi va diminua sangele acumulat. Credeti ca as face bine daca as intepa putin pielea pentru a curge tot lichidul? Sau trebuie sa am rabdare pana ce lichidul se va retrage inapoi in deget?
Multumesc frumos anticipat pentru timpul acordat.
Toate cele bune.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45unghii incarnate - tratamente fara niciun rezultat
- 5Descuamarea unghiilor
- 2Dupa 5 luni de tratament cu Lamisil unghiile nu se vindeca
- 31Lovitura unghie-daca ar cadea, se reface?
- 5o sa imi ramana unghia invinetita?
- 3Infectie pe lateralele unghiei
- 4Unghie operata~ajutor
- 2unghii care se rup, chiar daca sunt mici mici AJUTOR !!
- 0OPERATIE DE SCOATERE A UNGHIEI DE LA PICIOR!
- 1Caderea unghiilor
- 3problema unghia mare de la picior
- 1Unghie dezlipita de cazuta
- 1Culoarea albastruie a unghilor
- 0Degete prinse la usa tractorului !!
- 1Hematom unghii mari picior
- 2Unghie picior vanata
- 0Unghie
- 1Problema crestere unghie
Mai multe informații despre: Unghia unghia innegrita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: