unghii foarte moi!

20-02-2009
ancutza24
Nu este medic/terapeut
ancutza24
Ce remediu exista pt unghiile care se rup foarte usor? Nu am reusit niciodata sa am unghiile mari..intotdeauna le tin taiate aproape din carne. Nu am deficiente de calciu ori alte vitamine.de ce se rup totusi?! Multumesc.
4 comentarii
0
20-02-2009, ora 18:49
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Va recomand un tratament cu Revalid capsule si daca puteti un supliment alimentar sau un produs topic cu colagen si acid hialuronic. Puteti sa folositi si un lac de unghii cu keratina special pentru intarirea unghiilor (foarte bun in cazul unghiilor moi, fragile, casante; intareste radacina unghiilor tratand zona). Il puteti gasi prin supermarketuri gen Cora si costa undeva la maxim 40 de Ron.

Numai Bine!
0
23-02-2009, ora 22:09
ancutza24
Nu este medic/terapeut
ancutza24
multumesc frumos pt sfaturi! O sa incerc! Tratamentul cu revalid l-am mai urmat si pt caderea parului, insa rezultatele au cam intarziat sa apara, din pacate..o sa incerc lacul cu keratina.
0
04-03-2009, ora 21:07
ola1981
Nu este medic/terapeut
ola1981
eu am folosit o solutie care se gaseste incomert de la farmec. si am fost foarte multumita, e cam 5 lei, incolora int.o sticluta de parca e oja. incearca si tu
0
09-03-2009, ora 17:28
dear
Nu este medic/terapeut
dear
buna tot asa am si eu unghiile si mi le dau seara cu ulei de masline in care am pus un catel de usturoi pisat si un pic de zeama de lamiie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  •