lovitură la cap
![claudia0](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua.copilul meu in varsta de 1 an si 3luni si-a spart capul frontal in urma cu o luna si a fost cusut, fara vreo urmare ca voma, pierderea cunostintei sau altele.ieri s-a lovit in acelasi loc.am fost si la neurochirurgie, i-a facut si radiografie si totul bine.dar si inainte de a doua cazatura parca s-a schimbat, e mai agitat.plange daca nu faci c vrea, se pune jos si tipa daca ii iei jucaria sau daca alt copil nu ii da ce vrea.in rest e normal, mai spune cuvinte noi, ne imta in ceea ce facem, rade asta doar dacă faci ce vrea.intrebarea mea este schimbarea comportamentului e din cauza loviturilor sau e specific varstei?
1 comentarii
![Dr. Marcovici Tamara-Marcela](/arata_img.php?img=cont_143662.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara.
Copilul manifesta toleranta scazuta la frustrare. Cu mare probabilitate nu exista relatie cauzala cu traumatismul cranian. Recomand evaluare psihologica in cazul in care manifestarile persista.
Copilul manifesta toleranta scazuta la frustrare. Cu mare probabilitate nu exista relatie cauzala cu traumatismul cranian. Recomand evaluare psihologica in cazul in care manifestarile persista.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de o saptamana ma doare rau fruntea
- 0Lovitura la cap
- 1Lovituri la cap
- 1lovitura la cap
- 3Lovituri la cap posibile complicatii?
- 3Durere de cap dupa o lovitura de acum doi ani?!
- 5Lovitura la tampla
- 1lovitură cap
- 0Lovitură puternica la cap
- 0Plaga la cap
- 0Diplopie la ochiul drept
- 0Mam lovit la cap
- 7Amorteala parte stanga a fetei
- 1Ajutor, va rog! m-am lovit cu gantera la cap
- 2Lovitura puternica la cap (urgenta medicala)
- 3Ajutor urgent - m-am lovit cu capul într-o cracă de pom
- 2Ajutor urgent! hematom cerebral la un tânăr de 20 ani?
- 1Lovitura cap - greata, vărsături și nu pot sa ma ridic din pat din cauza amețelii
- 6Tic copil
- 1Cand eram mic am cazut, mi-am spart capul, acum cu ochiul drept vad mai slab
Mai multe informații despre: lovitura la cap
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: