Erectie pierduta

Buna seara, am 19 ani si ma confrunt cu o problema.La varsta de 14 ani am incercat sa imi incep viata sexuala, dar nu am reusit din cauza erectiei.In timpul preludiului aveam erectie puternica, dar cand puneam prezervativul se pierdea.Am incercat de 3 ori cu aceeasi partenera dupa care am renuntat.Dupa chestia asta nu am mai avut incredere, tot credeam ca se va intampla din nou, asta pana cand dupa 6 luni de zile a aparut o alta partenera cu care am incercat cu frica in san si fara prezervativ.Nu s-a mai intamplat sa imi pierd erectia dar a aparut o alta problema care este ejacularea precocee, am ejaculat dupa circa 1-2 minute, la al 2 - lea numar a tinut mai mult. Oricum de atunci am evitat sa mai fac sex si tin sa zic ca am avut multe ocazii, dar mi-a fost frica sa nu se intample iar.Acum nu mai rezist, am erectie si de la un sarut putin mai lung, iar si prietena mea isi doreste mult, problema e ca imi este teama sa nu se intample iar ce s-a intamplat atunci.Vreau sfaturi, nu vreau nimic altceva, este ceva serios nu o gluma.
Multumesc!
Multumesc!
3 comentarii

Mi-a recomandat cineva TINCTURA DE BRANCA-URSULUI este buna, ma afecteaza cu ceva?Sau sa astept si o sa treaca singur cu timpul, nu imi este frica de EJECALUARE PRECOCEE, aia o sa treaca oricum, dar macar vreau sa penetrez sa nu imi pierd ERECTIA.

Incearca sa te calmezi. Gandeste-te la sex ca la ceva normal. Cu totii am avut probleme la inceput. Cand incepe actul, pentru a te ajuta la inceput, gandeste-te la ceva ce faci in viata de zi cu zi, de exemplu, gadeste-te ca joci fotbal. Probabil esti o fire mai emotiva, te implici foarte mult emotional si este probabil ca asta sa duca la o ejaculare precoce.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lipsa erectiei!!!
- 5Nu am avut erectie... daca iau tratament pt ejacularea precoce o sa fiu dependent de ele?
- 4probleme de erectie
- 2Tulburari sexuale
- 3ejaculare fara erectie
- 2Lipsa erectie - seara
- 3nu mi se mai scoala penisul
- 0nu am ejaculat si mi-am pierdut erectia
- 3Nu imi vine erectia in timpul actului sexual, ajutor
- 24Probleme cu Penisul
- 8Problema Erectie! Va rog sa imi raspundeti si nu in bataie de joc! Multumesc
- 0Heey
- 2buna seara ! nu imi pot mentine erectia
- 2De cateva zile nu ma excit si n-am erectie