lipsa orgasm...

12-04-2012
anca22anca
Nu este medic/terapeut
anca22anca
Buna..Apelez si eu la parerile, ideile, sfaturile voastre in legatura cu...lipsa orgasmului :D. Am aproape 24 de ani si mi-am inceput viata sexuala de aprox. 5 ani si ceva si nu am avut niciodata orgasm, desi partenerii mei s-au purtat incredibil. Prima data cand am avut primul act sexual, s-a intamplat doar o singura data cu baiatul de care eram indragostita, dupa care el m-a parasit. Apoi am cunoscut un baiat cu care am avut o relatie de 4 ani si in care nu am nimic de reprosat din punct de vedere sexual..desi nu am avut orgasm ma simteam foarte bine in timpul actului...desi el incerca saracul sa ma faca sa ajung nu am reusit. Nu am reusit decat sa am orgasm la nicelul clitorisului, singura! el nu a reusit nici asa... In fine..relatia noastra s-a incheiat acum ceva timp si acum sunt cu un alt baiat...cu el ma simt chiar mai bine decat cu fostul..adica mi se pare ca sunt mult mai compatibila cu el din punct de vedere sexual, dar tot nu reusesc sa ating orgasmul...nu inteleg care ar fi problema, mai ales ca el se poarta frumos cu mine, preludiul este lung si e ft bine, plus ca ma simt bine in timpul actului sexual..Deocamdata nu sunt frustrata ca nu am orgasm..si nici nu ma gandesc sau imi propun sa am..dar cateodata stau asa si ma gandesc la asta..Nu stiu care ar putea fi cauza..poate din cauza ca eu sunt mai rusinoasa asa sau din cauza relatiilor mele esuate..? Multumesc frumos si scuze pt textul cam lung..:D
2 comentarii
0
13-04-2012, ora 11:29
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este vorba de o anorgasmie primara. Aceasta nu depinde de un anumit context, cauza fiind constituţională şi nu prsihologică. În asemenea caz, tratamentul homeopatic este optiunea de prima alegere pe care v-o recomand.
0
23-04-2012, ora 16:30
Psiholog Cristiana Popescu
Identitate neconfirmată
Psiholog Cristiana Popescu
Iata, ca se pare ca punandu-ne intrebari, reusim chiar noi insine sa ne dam raspunsul cel mai potrivit. Da, este posibil ca pudoarea sau reminiscentele unei relatii esuate sa lase o amprenta asupra psihicului nostru. Faptul ca tu insati ti-ai dat raspunsul, reprezinta cea mai plauzibila explicatie.

CRISTIANA POPESCU
Psiholog Clinician si Psihoterapeut
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: