lipsa menstruatiei...

Am si eu o problema care suna ceva de genul: de vreo 3 ani iau anticonceptionala (dupa sfatul ginecologului).. si tot dupa sfatul ei, din cand in cand am facut o luna pauza. Am hotarat sa fac acea pauza acum 2 luni si de atunci nu mai am menstruatie. Acum trebuia sa-mi vina a doua oara de atunci... Mi-am facut un test de sarcina luna trecuta dar a iesit negativ.. si nu am nici o alta simptoma care sa-mi dea de banuit. Stiu ca un sfat e sa ma duc la medic dar mi-e cam frica... As vrea sa stiu la ce sa ma astept. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc
2 comentarii

Din pacate asta se intampla de obicei la intreruperea administrarii pilulelor, mai ales dupa o perioada atat de lunga in care au fost folosite. Nu prea ai ce sa faci, decat sa astepti, o sa apara menstruatia singura, dar mai greu, poate dupa multe luni de zile. Nu te ingrijora, ti-am zis, asta se intampla cand le intrerupi! Sanatate!

Daca tot ati intrerupt, ar fi bine sa nu mai reluati anticonceptionalele, mai ales in cazul in care credeti ca, in viitor candva, veti dori sa aveti copii.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 3revin :( inca nu mi-a venit
- 3lipsa ciclului, tratament... exista sanse sa am un copil?
- 3menstruatie lipsa
- 3Retinerea ciclului dupa avort spontan
- 0Lipsa Menstruatiei
- 4Lipsa menstruatiei
- 0Anticonceptionale si lipsa menstra
- 0menstruatie cateva zile si apoi nu a mai venit deloc...
- 4Gravida nu sunt, atunci de ce nu mai am menstruatie??
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 7Lipsa menstruatie
- 1acnee si lipsa ciclului
- 1Lipsa menstruatiei
- 4Raspundeti
- 1Va rog, ajutati-ma E posibil sa nu se vada sarcina la ecografie transvaginala?
- 0Amenoreea primara
- 3Ciclu întârziat 3 luni
- 0Lipsa menstruației in pauza de 7 zile a contraceptivelor
Mai multe informații despre: absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: