lipsa menstruatiei...
![eueu22](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am si eu o problema care suna ceva de genul: de vreo 3 ani iau anticonceptionala (dupa sfatul ginecologului).. si tot dupa sfatul ei, din cand in cand am facut o luna pauza. Am hotarat sa fac acea pauza acum 2 luni si de atunci nu mai am menstruatie. Acum trebuia sa-mi vina a doua oara de atunci... Mi-am facut un test de sarcina luna trecuta dar a iesit negativ.. si nu am nici o alta simptoma care sa-mi dea de banuit. Stiu ca un sfat e sa ma duc la medic dar mi-e cam frica... As vrea sa stiu la ce sa ma astept. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc
2 comentarii
![laddy](/arata_img.php?img=cont_90949.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Din pacate asta se intampla de obicei la intreruperea administrarii pilulelor, mai ales dupa o perioada atat de lunga in care au fost folosite. Nu prea ai ce sa faci, decat sa astepti, o sa apara menstruatia singura, dar mai greu, poate dupa multe luni de zile. Nu te ingrijora, ti-am zis, asta se intampla cand le intrerupi! Sanatate!
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca tot ati intrerupt, ar fi bine sa nu mai reluati anticonceptionalele, mai ales in cazul in care credeti ca, in viitor candva, veti dori sa aveti copii.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 3lipsa menstra
- 3trebuia sa-mi vina ciclul de o luna si nu mi-a venit
- 6ciclu menstrual mi-a venit o data si apoi deloc
- 6nu mi-a mai venit menstruatia de 3 ani
- 3menstruatie lipsa
- 4Lipsa menstruatiei
- 2Nu imi vine menstruatia...help
- 6Tensiune 18 si caldura excesiva in corp!
- 4nu am ciclu de 3 luni
- 1lipsa menstruatie dupa anticonceptionale
- 0lipsa menstruatiei
- 7Lipsa menstruatie
- 1acnee si lipsa ciclului
- 2Ciclu menstrual neregulat
- 4Raspundeti
- 0Am nevoie de o parere, va rog frumos ! c.m nu mi-a mai venit după dată de 02 aug
- 0Menstruatie dupa terminarea anticonceptionalelor
- 0Logest si lipsa ciclului menstrual
Mai multe informații despre: absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: