trebuia sa-mi vina ciclul de o luna si nu mi-a venit

trebuia sa-mi vina ciclul de o luna si nu mi-a venit. mi-a facut testul de sarcina si nu sunt gravida dar pe parcursul acestei luni am avut in primele doua saptamani o scurgere cu mici firicele de sange si in urmatoarele doua saptamani doar o scurgere galbuie. in schimb m-am simtit foarte rau...dureri de articulatii, oboseala. nu stiu ce am?!
3 comentarii

Menstruatia poate intarzia uneori fara o cauza foarte clara. Daca ati facut testul de sarcina - din urina sau din sange (si ATI RESPECTAT perioada indicata in instructiunile testului, pentru testare), atunci una dintre probleme este clarificata.
Daca ati observat modificari ale secretiei vaginale (de orice fel), vizita la medicul ginecolog devine obligatorie. Este necesar un consult ginecologic si un examen Babes - Papanicolau. In functie de rezultatele acestora, medicul ginecolog va decide daca are nevoie sau nu de investigatii suplimentare.
Va doresc multa sanatate.
Daca ati observat modificari ale secretiei vaginale (de orice fel), vizita la medicul ginecolog devine obligatorie. Este necesar un consult ginecologic si un examen Babes - Papanicolau. In functie de rezultatele acestora, medicul ginecolog va decide daca are nevoie sau nu de investigatii suplimentare.

Daca dupa vizita la ginecolog aveti nelamuriri, va rog sa reveniti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lipsa menstra
- 6nu mi-a mai venit menstruatia de 3 ani
- 3Retinerea ciclului dupa avort spontan
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 2Nu imi vine menstruatia...help
- 0Anticonceptionale si lipsa menstra
- 4nu am ciclu de 3 luni
- 1lipsa menstruatie dupa anticonceptionale
- 0Anticonceptionalele Cerazette pot duce la disparitia menstruatiei?
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 0lipsa menstruatiei
- 7Lipsa menstruatie
- 4Dureri in timpul si dupa primul act sexual
- 0Amenoree(absenta menstruatiei) la 17 ani
- 0Ajutati-ma - nu mi-a venit menstruația, test negativ
- 0Am nevoie de o parere, va rog frumos ! c.m nu mi-a mai venit după dată de 02 aug
- 0Menstruatie dupa terminarea anticonceptionalelor
- 0Logest si lipsa ciclului menstrual
- 0Anticonceptionale Artizia
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
Mai multe informații despre: absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: