Lipsa de fier: ficatul de vitel, vita, porc este recomandat in sarcina?
Stiu ca hotii' de fier, ca ceaiul negru sau cafeaua, porumbul, laptele si cerealele se leaga in intestin cu fierul, care astfel e absorbit mai greu in intestin. Alimentele care contin fier e de preferat sa le consumam cica impreuna cu vitamina C si in orice caz nu impreuna cu lapte si produse lactate.
Intrebarea mea si mare nelamurire este atunci: de ce se consuma laptele cu cerealele integrale (ca altfel nu vad cum as consuma cerealele) si de ce se consuma laptele cu cacao? cacao se stie ca are f mult fier (cacaua neagra) asadar... cum vine combinatia asta sai daca e ok? aveti idee?
PS: si ps: ficatul de vitel, vita, porc care contine fff mult fier, este recomandat in sarcina? la femeia gravida? avand in vedere ca acesta contine si vitamina A?
Intrebarea mea si mare nelamurire este atunci: de ce se consuma laptele cu cerealele integrale (ca altfel nu vad cum as consuma cerealele) si de ce se consuma laptele cu cacao? cacao se stie ca are f mult fier (cacaua neagra) asadar... cum vine combinatia asta sai daca e ok? aveti idee?
PS: si ps: ficatul de vitel, vita, porc care contine fff mult fier, este recomandat in sarcina? la femeia gravida? avand in vedere ca acesta contine si vitamina A?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4interpretare analize: fier, glicemie, hematologie, limfocite
- 11Analize medicale: calciu si fier sub limina minima
- 10Nu exista lipsa de fier ci numai dereglarea asimilari lui
- 0Anemie cu feritina crescuta dar deficit de fier in maduva
- 1probleme stomac, suplimente fier
- 2rezultat analiză fier
- 0FIER
- 0fierul si vitamina c scad efectul anticonceptionalelor????
- 0hepatita c
- 3Scaun negru
- 7Detalii despre flebotomie
- 1Fier bebelus
- 0Feritina crescuta
- 0Analize medicale - Feritina marita
- 0Supliment de fier bebe 11 luni
Mai multe informații despre: Fier
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: