Scaun negru
Salut, astazi am avut parte de ceva foarte ciudat, mai exact scaunul este negru. Mentionez ca nu ma doare burta, si nici alte simptome nu am, si nici nu am consumat ceva iesit din comun. Iar daca este important, de o zi iau suplimente cu Fier(din propria initiativa).
Va rog sa-mi spuneti daca este ceva grav, si eventual, ce analize trebuie sa fac? Multumesc anticipat!
Va rog sa-mi spuneti daca este ceva grav, si eventual, ce analize trebuie sa fac? Multumesc anticipat!
3 comentarii
Suplimentele cu fier provoacă scaun negru !!!
Melena reprezintă scaunul de culoare neagră, ca păcura, datorat unei sângerări de la nivelul tubului digestiv superior si este o urgenta medicală.
De asta v-a fost frica ! Scaunul dumneavoastră a fost colorat in negru de către fier.
De ce va tratăti cu fier ?
Melena reprezintă scaunul de culoare neagră, ca păcura, datorat unei sângerări de la nivelul tubului digestiv superior si este o urgenta medicală.
De asta v-a fost frica ! Scaunul dumneavoastră a fost colorat in negru de către fier.
De ce va tratăti cu fier ?
Buna ziua, de 2 zile iau pastile cu fier pentru ca am fierul scazut iar de ieri am observat ca scaunul meu e de culoare neagra, cenusiu inchis si imi vine sub forma de diaree...e ceva grav, trebuie sa intrerup tratamentul si sa apelez la medic?...daca e de la pastilele cu fier, asta inseamna ca scaunul meu o sa fie negru pana la terminarea tratamentului?
Tratamentul cu fier sa scaune negre, dar asta nu insemana ca nu este posibila si existenta altei cauze- sangerare digestiva, alimente, alte medicmaente..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4interpretare analize: fier, glicemie, hematologie, limfocite
- 11Analize medicale: calciu si fier sub limina minima
- 6am observat ca am in scaun bilute mici negre.. ssunt viermi?
- 2Mult fier in corp
- 8Scaun Negru!
- 0Scaune negre
- 0Anemie cu feritina crescuta dar deficit de fier in maduva
- 0Lipsa de fier: ficatul de vitel, vita, porc este recomandat in sarcina?
- 2rezultat analiză fier
- 0fierul si vitamina c scad efectul anticonceptionalelor????
- 0hepatita c
- 0scaun negru si dureri usoare in partea stanga a spatelui
- 1Fier bebelus
- 0Feritina crescuta
- 0Scaun apos urmat de fecale de culoare neagră, 3 ani și 10 luni
- 1Probleme Colon.
Mai multe informații despre: Fier scaunul negru
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: