Durere stomac dupa administrare fier
Buna ziua,
In urma analizelor a reiesit ca am anemie(hemoglobina 9, 7) si mi s-a recomandat fier.
De trei zile iau Maltofer, o pastila pe zi, dar cam jumatate de zi am dureri de stomac dupa el, stomacul relativ deranjat si sensibil la orice aliment. Ar trebui sa il iau 3 luni dar nu cred ca reusesc. Mai iau si Urovaxom si Uractiv lytho ca urmare a unor probleme la rinichi, nisip, pietre, cistite. Pe ele le iau de 1 luna jumatate si am de luat tot 3 luni dar nu am avut dureri de stomac, acestea au aparut imediat dupa fier...Il iau in timpul sau dupa masa.
Ce as putea sa fac, exista un tip de fier care sa nu provoace aceste simptome si sa nu incarce suplimentar rinichii/fierea(am avut probleme si cu ea, de la prea multe pastile, pana s-a descoperit tratamentul corect pentru rinichi).
Multumesc anticipat
In urma analizelor a reiesit ca am anemie(hemoglobina 9, 7) si mi s-a recomandat fier.
De trei zile iau Maltofer, o pastila pe zi, dar cam jumatate de zi am dureri de stomac dupa el, stomacul relativ deranjat si sensibil la orice aliment. Ar trebui sa il iau 3 luni dar nu cred ca reusesc. Mai iau si Urovaxom si Uractiv lytho ca urmare a unor probleme la rinichi, nisip, pietre, cistite. Pe ele le iau de 1 luna jumatate si am de luat tot 3 luni dar nu am avut dureri de stomac, acestea au aparut imediat dupa fier...Il iau in timpul sau dupa masa.
Ce as putea sa fac, exista un tip de fier care sa nu provoace aceste simptome si sa nu incarce suplimentar rinichii/fierea(am avut probleme si cu ea, de la prea multe pastile, pana s-a descoperit tratamentul corect pentru rinichi).
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4interpretare analize: fier, glicemie, hematologie, limfocite
- 11Analize medicale: calciu si fier sub limina minima
- 10Nu exista lipsa de fier ci numai dereglarea asimilari lui
- 2Mult fier in corp
- 4medicatie
- 4fier+calciu; se administreaza simultan?
- 0Anemie cu feritina crescuta dar deficit de fier in maduva
- 0Lipsa de fier: ficatul de vitel, vita, porc este recomandat in sarcina?
- 1probleme stomac, suplimente fier
- 0FIER
- 0fierul si vitamina c scad efectul anticonceptionalelor????
- 0hepatita c
- 3Scaun negru
- 7Detalii despre flebotomie
- 1Fier bebelus
- 0Feritina crescuta
- 0Analize medicale - Feritina marita
- 0Supliment de fier bebe 11 luni
Mai multe informații despre: Fier
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: