medicatie
Cum se administreaza fierul? Dizolvat sau picaturi cu lingurita? Eu ii dau 10 pic. pe zi. I le dau o data sau impartite de 2 ori pe zi?
4 comentarii
Exact cum a recomandat medicul!!! Poti intreba farmacistul, mai degraba. Atentie, fierul in cantitati mari este foarte toxic, poate avea efecte foarte grave! Nu risca administrare daca nu esti sigura.
Buna! Si eu am un baietel de 7 luni si ii dau fier.Doctorul mi-a zis sa i-l dau dizolvat in pireul de fructe.Avand in vedere faptul ca are 7 kg. ii dau 7 pic. la masa de la 10.Sanatate si numai bine!
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Baietelul meu are 4 luni si ii dau 10 pic. dar am uitat sa intreb cum sa i le dau. Pana acum i le-am dizolvat in putin ceai sau apa fiarta, toate o data, dar am vorbit de curand cu o prietena si mi-a spus ca ea ii da fetitei ei de 1 an 5 picaturi dimineata si 5 seara, cu lingurita, nedizolvat cu nimic, si asta m-a pus pe ganduri...Multa sanatate si voua! :)
apropo de pic de fier. eu i le-am dat baiatului in ceai ca era mai usor dar poti si in apa sau piure de fructe :_ poop
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4interpretare analize: fier, glicemie, hematologie, limfocite
- 11Analize medicale: calciu si fier sub limina minima
- 2Mult fier in corp
- 4fier+calciu; se administreaza simultan?
- 0Anemie cu feritina crescuta dar deficit de fier in maduva
- 0Lipsa de fier: ficatul de vitel, vita, porc este recomandat in sarcina?
- 1probleme stomac, suplimente fier
- 2rezultat analiză fier
- 0FIER
- 0fierul si vitamina c scad efectul anticonceptionalelor????
- 0hepatita c
- 3Scaun negru
- 0Durere stomac dupa administrare fier
- 1Fier bebelus
- 0Feritina crescuta
- 0Analize medicale - Feritina marita
- 0Supliment de fier bebe 11 luni
Mai multe informații despre: Fier
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: