Detalii despre flebotomie
Buna ziua! Sunt de nationalitate italiana, am 75 de ani si momentan locuiesc in Buzau- Romania. Am probleme cu cresterea nivelului de fier din sange si ca atare in Italia, cam o data la 3 luni, in urma unor analize, mi se facea Flebotomie. Aici in Romania, respectiv la Buzau, nicaieri nu reusesc sa rezolv aceasta problema. In orice clinica merg mi se spune ca nu au autorizatia necesara sa se realizeze aceasta procedura. Ma vad obligat ca la fiecare 3-4 luni sa merg in Italia pentru asta, dar nu inteleg de ce nu se realizeaza si aici, sau si mai rau, de ce majoritatea cadrelor medicale ma privesc oarecum ciudat cand solicit asa ceva. Daca o persoana avizata poate sa ma ajute cu o adresa de clinica sau daca exista o alta varianta, v-as ramane recunoscator. Va multumesc!
7 comentarii
Buna ziua! Va dati seama ca sangele meu la varsta pe care o am, nu serveste la nimic. Exista o limita de varsta in care se fac donari de sange. Oricum, sangele extras prin aceasta procedura de flebotomie, se arunca. Daca as fi avut in jur de 60 de ani, probabil ca as fi putut sa donez fara nicio problema facandu-mi mie un bine si implicit altor bolnavi care au mare nevoie. Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua! Cu aceiași problema ma confrunt si eu...sufar de hemocromatoza si sunt nevoita sa imi fac flebotomiile acasa, saptamanal... mi se pare foarte ciudat ca aceasta boala, cronica de altfel nu este cunoscuta si nu beneficiez de tratament din partea statului.
Buna ziua,
Pana la urma cum a-ti rezolvat aceasta problema ? Unde v-ati adresat / cui? Am aceiasi problema.
Cum faceti flebotomiile acasa ? Cunoasteti pe cineva specializat in Buzau care se ocupa de asa ceva?
Daca da, imi puteti da, va rog, mai multe amanunte.
Pana la urma cum a-ti rezolvat aceasta problema ? Unde v-ati adresat / cui? Am aceiasi problema.
Cum faceti flebotomiile acasa ? Cunoasteti pe cineva specializat in Buzau care se ocupa de asa ceva?
Daca da, imi puteti da, va rog, mai multe amanunte.
Aveti aici adresa mea de mail, imi lasati un nr de telefon si o sa va contactez sa va povestesc cum procedez... deliuioanaalexandra@yahoo.com
O zi buna!
O zi buna!
Bună ziua sunt din Galați mă confrunt cu aceiași boală Hemocromatoză Primară homozigot C282Y fac flebotomie o dată la 3 luni, din 2015 sunt diagnosticat cu boala asta de la feritină 3500ng/ml am ajuns la 1084ng/ml și m ai jos nu scade, întrebarea mea este alt remediu sau tratament este deoarece starea mea de sănătate se agravează, articulațiile mă dor, mâini, piciore?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4interpretare analize: fier, glicemie, hematologie, limfocite
- 11Analize medicale: calciu si fier sub limina minima
- 10Nu exista lipsa de fier ci numai dereglarea asimilari lui
- 2Mult fier in corp
- 4medicatie
- 4fier+calciu; se administreaza simultan?
- 0Lipsa de fier: ficatul de vitel, vita, porc este recomandat in sarcina?
- 1probleme stomac, suplimente fier
- 2rezultat analiză fier
- 0FIER
- 0hepatita c
- 0Durere stomac dupa administrare fier
- 0Hematocroza si flebotomia
- 0Analize medicale - Feritina marita
- 0Supliment de fier bebe 11 luni
Mai multe informații despre: Fier Flebotomia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: