am nevoie de un tratament antistress
![amedeea](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
as dori sa stiu daca pentru stress exista tratament homeopat va rog sa-mi raspundeti daca stie cineva
2 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Există tratamente care vă pot face mai nepăsătoare faţă de stress, adică să faceţi faţă mai bine la aceiaşi factori de stress.
![Dr. Alina Maria Bălţăţeanu](/arata_img.php?img=cont_13603.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Exista cateva remedii homeopatice care se prescriu in functie de manifestarile la stress, se tine cont si de tipul sensibil: Gelsemium, Ignatia, Aconitum, Argentum nitricum.Apropo, am invatat despre un remediu, Staphysagria care se recomanda pentru refacerea dupa un abuz ( se recomanda persoanelor cu fire blanda care suporta jigniri, frustrari si care ajung prin abuzuri repetate la depresie sau crize de furie; si ne spunea un profesor de homeopatie ca unele sotii tratate astfel, au devenit curajoase si nu au mai suportat abuzurile...;cred ca este valabil daca esti stresat ca ai un sef abuziv :)..., ). Consulta un medic homeopat.Numai bine
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Metode de relaxare anti stres
- 7Recomandare doctor endocrinolog bun
- 15Simt o strangere la inima din cauza stresului
- 6Nu ma mai pot controla
- 22Stresul si managementul stresului
- 8Rolul stresului si al axei HPA in evolutia bolilor psihice
- 18efectele stresului
- 1Ingrasare+stres
- 5vad o panza de paianjen cand sunt foarte obosit si stresat
- 5Diaree cronica de 4 luni, pe baza stresului si a anxietatii
- 8Boala de inima?