Lipsa de calciu?
As vrea sa stiu si eu si daca este cineva care se pricepe sa imi spuna si mie care sunt valorile normale ale calciului in organism!
Mi-a iesit la analize ca am calciu 3.95 si nu stiu daca este bun sau daca am carenta mare de calciu!
Multumesc anticipat!
Mi-a iesit la analize ca am calciu 3.95 si nu stiu daca este bun sau daca am carenta mare de calciu!
Multumesc anticipat!
4 comentarii
pe rezultat, in paranteza ai SI valorile minime si maxime
sanatate
sanatate
Acolo scrie ca intre 4.0 si 5.5 si eu am 3.95! Este valoare mica? Calciu se reface greu?
aceasta e valoarea calciului ionic, este usor scazuta, dar e ok.cat este calciu total?
buna seara..am o mare problema am fobie de spitale si tot ce are legatura..dar problema mea este ca din jur de o luna am avut junghiuri in jurul inimii am facut un ecagheu...domnul doctor mi.a spus ca nu am nimic...grav.mi.a dat un medicament ptr puls il aveam maricel..am varsta de 19 ani si nu mi se pare normal sa am ameteli foarte mari atacuri de panica si f des raman fara aer, palpitaii.mi s.a spus ca este o cadere de calciu dar am luat un calciu nerecomandat de medicul meu.decat de farmacista este prima zi..sitot asa ma simt.a m.ati putea ajuta va rog mult imi este f frica. va multumesc!!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa de calciu?!
- 4Lipsa de calciu si magneziu in organism
- 6Poate o lipsa de calciu sa dea astfel de simtome sau as avea ceva neurologic ?
- 5amenoree de 4-5 luni
- 4lipsa de calciu sau ce?
- 3semne unor boli de oase sau lipsa de calciu?
- 3lipsa de calciu!
- 7Fizic sau psihic?
- 4Nu stiu ce se intampla cu mine...
- 8atacuri de panica, alergie sau lipsa de calciu
- 2Interpretare valori calciu seric total
- 1hipocalcemie dupa operatie tiroida
- 1Dureri la nivelul oaselor
- 3Ameteala, discomfort in piept, oboseala.
- 0Carcinom papilar forma foliculara
- 3hipocalcemie
Mai multe informații despre: lipsa de calciu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: