Ameteala, discomfort in piept, oboseala.
![stefanjbm23](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salut, am 15 ani si de cand am inceput liceul am niste stari foarte foarte nasoale.in timpul saptamanii dar doar in timpul saptamanii am puls foarte ridicat, oboseala, ameteli, respiratie grea si tremuraturi.Am un program foarte nasol din cauza navetei, ma scol la 04:40 si ajung acasa la ora 17:00-18:00. Mana stanga o am si pe ea amortita uneori si ma ingrijoreaza sa nu fie ceva mai grav. Am renuntat la Cola, ziua mea incepand cu o sticla de Cola, dar nimic. Pana sa incep liceul am facut analizele si a gasit o lipsa de calciu, tratamentul nu am putut sa-l respect din cauza programului. Ce sa fac???
3 comentarii
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Va recomand sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie care va va face o evaluare si o sa va stabileasca un tratament. Va rog sa-l respectati.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cred ca nu. Poate sa fie oboseala, lipsa de calciu sau o anemie, sau toate la un loc.
Va recomand sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie.
dr Petre Muresan
Va recomand sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie.
dr Petre Muresan
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Lipsa de calciu si magneziu in organism
- 8dureri in piept
- 6Poate o lipsa de calciu sa dea astfel de simtome sau as avea ceva neurologic ?
- 3semne unor boli de oase sau lipsa de calciu?
- 3lipsa de calciu!
- 1lipsa de calciu sau magneziu!
- 3Am o mare lipsa de calciu... dar am si litiaza urinara
- 11Sunt pus intr-o situatie cam proasta!
- 4Nu stiu ce se intampla cu mine...
- 3lipsa de calciu, atac de panica sau altceva?
- 2Interpretare valori calciu seric total
- 1hipocalcemie dupa operatie tiroida
- 1Dureri la nivelul oaselor
- 0Lipsa fier.calciu
- 0Carcinom papilar forma foliculara
- 3hipocalcemie
- 3Care calciu este pentru oase ?
Mai multe informații despre: lipsa de calciu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: