lipsa de calciu!

sunt o persoana anemica, iar organismul meu nu asimileaza calciul sub nici o forma. Care ar fi explicatia si exista vreun tratament pentru asa ceva?
3 comentarii

Iei concomitent si vitamina D?Ce fel de anemie?Ai calciul scazut in singe?In principiu anemiile se trateaza cu fier...

buna ziua in urma cu aproximativ trei luni jumatate am ramas insarcinata, am mers la ginecolog pt avort, doctorul respectiv mi-a zis k am colul uterin mic sarcina prea mare insa constransa de circumstante am facut avortul , imediat mi-a venit ciclul insa nu a durat decat doua zile apoi dupa aproximativ o luna prezint dureri in partea dreapta jos, nu stiu dak este ovarul sau alceva.tre sa specific k de atunci nu am fost la nici un control ginecollogic insa as vrea.dupa ce a trecut o luna nu mi-a venit nici ciclul mi-a intarziat aproximativ doua saptamani, astept sfatul dumneavoastra multumesc

Poate ai inceput sa iei anticonceptionale.Explica tulburarile de ciclu.E posibila o boala inflamatorie pelvina postabortum.DEsigur si o anexite dr.Lafel, fiid vorba de partea dreapta poate fi chiar si o apendicita.Nici o infectie urinara nu e exclusaSfatul meu e sa mergi cit. mai repede la gineclog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1anemie?
- 6Urgent! Anemie - Talasemie?
- 4Lipsa de calciu si magneziu in organism
- 3in ultima vreme sunt foarte slabita si am cred si o anemie mare
- 3semne unor boli de oase sau lipsa de calciu?
- 5pusee de enterocolite acute
- 5ajutati-ma.. infectie urinara la copil + anemie
- 3Anemie
- 2analize hematologie la fetita 11 ani
- 9Cancer Colon-anemie
- 0Doctorii nu stiu ce fel de anemie este. Va rog ajutati-ma
- 0Anemie cu feritina crescuta dar deficit de fier in maduva
- 14Neoplasm bronhopulmonar - carcinom scuamos
- 6posibil cancer stomac?
- 8atacuri de panica, alergie sau lipsa de calciu
- 6Anemie severă
- 1Ajutor! anemie de gradul 2