lipsa de calciu!
sunt o persoana anemica, iar organismul meu nu asimileaza calciul sub nici o forma. Care ar fi explicatia si exista vreun tratament pentru asa ceva?
3 comentarii
Iei concomitent si vitamina D?Ce fel de anemie?Ai calciul scazut in singe?In principiu anemiile se trateaza cu fier...
buna ziua in urma cu aproximativ trei luni jumatate am ramas insarcinata, am mers la ginecolog pt avort, doctorul respectiv mi-a zis k am colul uterin mic sarcina prea mare insa constransa de circumstante am facut avortul , imediat mi-a venit ciclul insa nu a durat decat doua zile apoi dupa aproximativ o luna prezint dureri in partea dreapta jos, nu stiu dak este ovarul sau alceva.tre sa specific k de atunci nu am fost la nici un control ginecollogic insa as vrea.dupa ce a trecut o luna nu mi-a venit nici ciclul mi-a intarziat aproximativ doua saptamani, astept sfatul dumneavoastra multumesc
Poate ai inceput sa iei anticonceptionale.Explica tulburarile de ciclu.E posibila o boala inflamatorie pelvina postabortum.DEsigur si o anexite dr.Lafel, fiid vorba de partea dreapta poate fi chiar si o apendicita.Nici o infectie urinara nu e exclusaSfatul meu e sa mergi cit. mai repede la gineclog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3malformatie congenitala
- 5amenoree de 4-5 luni
- 3in ultima vreme sunt foarte slabita si am cred si o anemie mare
- 3vsh mare, anemie
- 7Fizic sau psihic?
- 13Sufar de anemie feripriva si de un an iau tardiferon
- 11anemie si infectie urinara
- 9administrarea siropului cu fier la copii
- 11Sunt pus intr-o situatie cam proasta!
- 4Este anemie sau nu?
- 1lipsa de calciu
- 0anemie sau?
- 12anemie?rog o parere
- 3lipsa de calciu, atac de panica sau altceva?
- 0senzatie de slabiciune dupa bautul cafelei
- 0Carcinom papilar forma foliculara
- 1Alcool...singe
- 3Anemie
Mai multe informații despre: Anemia lipsa de calciu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: