lipsa de calciu
Buna! Fiul meu de 15 ani a facut o criza de pc pe fondul unei lipse de calciu dupa cum a iesit in urma unei analize
de sange facute de urgenta.I s-a dat un tratament cu osteocare.Este prima oara cand i s-a facut rau.Se plange de dureri de picioare, dureri musculare.Acum dupa ce am inceput tratamentul in fiecare noapte se trezeste brusc si nu mai poate adomi un timp.Mentionez ca este un baiat care s-a inaltat mult in ultima vreme si ii place sportul.Intrebarea mea este din ce cauza ar putea avea aceste insomnii si daca e posibil ca dupa tratament sa se mai repete acea criza si ce ne sfatuiti sa facem pentru a le inlatura.
Va multumesc!
de sange facute de urgenta.I s-a dat un tratament cu osteocare.Este prima oara cand i s-a facut rau.Se plange de dureri de picioare, dureri musculare.Acum dupa ce am inceput tratamentul in fiecare noapte se trezeste brusc si nu mai poate adomi un timp.Mentionez ca este un baiat care s-a inaltat mult in ultima vreme si ii place sportul.Intrebarea mea este din ce cauza ar putea avea aceste insomnii si daca e posibil ca dupa tratament sa se mai repete acea criza si ce ne sfatuiti sa facem pentru a le inlatura.
Va multumesc!
1 comentarii
Insomnia nu e din cauza lipsei de calciu si nici din cauza terapiei.te rog sa-mi scrii rezultatele analizelor facute..se alimenteaza bine ? bea cafea ?fumeaza? cate ore sta la calculator si cam pe la ce ora se culca ? E o personalitate deschisa, vorbeste cu tine, comunica cu prietenii, colegii, ii stii problemele ? Sunteti parinti cu care se poate discuta sau foarte autoritati, restrictivi, intoleranti, cicalitori ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6simt ca nu mai am scapare
- 4Lipsa de calciu si magneziu in organism
- 8dureri in piept
- 6Poate o lipsa de calciu sa dea astfel de simtome sau as avea ceva neurologic ?
- 4lipsa de calciu sau ce?
- 4Lipsa de calciu dar nu prea...
- 7Fizic sau psihic?
- 1lipsa de calciu sau magneziu!
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 3Am o mare lipsa de calciu... dar am si litiaza urinara
- 4Lipsa de calciu?
- 1Renuntarea la Asentra
- 2Interpretare valori calciu seric total
- 1Dureri la nivelul oaselor
- 0Lipsa fier.calciu
- 0Carcinom papilar forma foliculara
- 4Întrebare calcemiae mica
- 3Care calciu este pentru oase ?
Mai multe informații despre: lipsa de calciu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: