limfomul hodgkin - se poate scapa sau nu?
deci eu tot nu am inteles...se poate scapa de aceasta boala sau nu?
3 comentarii
vreau sa aflu raspunsul aici...am o prietena bolnava...si as vrea sa stiu mai multe de bola hodgkin de tipul 2.sa stiu dak se poate scapa...cum se manifesta...care ar trebui sa fie reactiile organismului dupa tratamentul de citostatice...vreau sa stiu cat mai multe...va rog mult ajutati-ma
as vrea sa iau legatura cu tine, antonela_A..., daca vrei sa vb intra pe id meu cornis_zozole..., si sormea mea are acelasi lucru..gr2..si va urma un trtament..medici spun ca sunt sanse..as vrea sa vb cu cineva care are sau care a facut, v rog
Ceao!Am 50 de ani, si sunt diagnosticata din februarie 2008 cu boala Hodgkin, forma clasica, stadiul 2.Am facut foarte multe examene:T.A.C., P.E.T., SHINTIGRAFIA, R.M.N., BIOPSIA DE LA MADUVA ROSIE A OSULUI, ECOGRAFIE LA ABDOMEN, RAZA LA TORACE.Din examene a rezultata ca am un nod la mediastin, iar celulele cancerigene Hodgkin-reed stenberg sunt extinse in ilul epatic si sub brat.Am facut primul ciclu de chemioterapie ABVD in 24 aprilie(sunt prevazute 4 cicli de chemio ABVD), apoi trebuia sa fac un altul in 8 mai, dar pentru ca valorile leucocitelor erau prea mici, mi-au dat 6 injectii de MYELOSTIM de la care am avut dureri foarte mari(am luat ca si calmante-TACHIDOL-PRAF).
Va spun ca acest cancer malign are cele mai mari sanse de vindecare :80% -99%, pentru ca este foarte sensibil la chemio.Eu urmez acest tratament in Italia dar acest tip de chemioterapie se foloseste peste tot-ABVD.
Astept raspunsurile vostre!
Va spun ca acest cancer malign are cele mai mari sanse de vindecare :80% -99%, pentru ca este foarte sensibil la chemio.Eu urmez acest tratament in Italia dar acest tip de chemioterapie se foloseste peste tot-ABVD.
Astept raspunsurile vostre!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Credeti ca as putea avea limfomul Hodgkin?
- 23limfom hodgkin - in remisie
- 60se pote vindeca boala hodgkin?
- 4care ar fi procentul ca un alt membru al familiei sa aiba limfom hodgkin?
- 12boala hodgkin - tratament
- 687Limfom Hodgkin
- 5mi s-a spus ca nu "s-au topit ganglionii" si vom incepe de luni cu citostatice
- 8Osteoperoza grad 4
- 15Un sfat va rog...limfom hodgkin
- 5Limfom Hodgkin, diagnotic in 2010
- 0Menopauza indusa de chimioterapie
- 5ajutor, vreau un raspuns, nu stiu ce sa fac...
- 3Intrebare limfom
- 1limfom hodgkin limfedem secundar
- 1Limfom Hodgkin
- 5Limfom hodkin classic screloza nodulara stadiul lV B
- 1Hodkin celulatitate mixta
Mai multe informații despre: Limfomul Hodgkin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: