hodgkin, stadiul 2 A
Am 31 de ani si am fost diagnosticat cu hodgkin, stadiul 2 A (acum un an) si am urmat tratament cu citostatice, 6 cure la 2 saptamani si acum fac 2 la 3 luni. MI-au aparut ganglioni axilari, la ambele brate, iar in urma tratamentului nu s-au generalizat. Ce regim alimentar si de viata trebuie sa tin? Ce trebuie sa evit? As dori sa fac o investigatie PET. Va rog sa-mi dati informatii unde pot sa fac investigatia si o adresa sau un nr. de telefon. Am inteles ca in Romania nu exista nici un aparat.
Va multumesc si astept cat mai urgent raspuns.
Va multumesc si astept cat mai urgent raspuns.
6 comentarii
buna
noi am fost cu fetita noastra la clinica medicala din Debretin, in urma unei cereri din partea medicului curant-e cel mai aproape centru din Ungaria-nu am detalii acum -daca te intereseaza da-mi o adresa de mail
noi am fost cu fetita noastra la clinica medicala din Debretin, in urma unei cereri din partea medicului curant-e cel mai aproape centru din Ungaria-nu am detalii acum -daca te intereseaza da-mi o adresa de mail
Multumesc Gingi pentru mesaj. Daca ma poti ajuta cu mai multe detalii -
Gingi, as dori si eu informatii despre aceasta clinica, si eu trebuie sa fac aceasta investigatie.
as vrea sa iau legatura cu persoane care au aceasta boala..va rog..si sa imi spuneti mai multe:-
Gingi, sunt noua pe forum si am citit despre analiza PET. Te rog din suflet daca vrei dami-o si mie. -.Multumesc anticipat
Raspuns pentru vassi: Cred ca nu exista o reteta dar eu pentru sotul meu am incercat cate putin din tot ce am citit. Prima data am comandat un tratament complet pentru boli cronice de la Virginia Faur care are plante pentru toate organele care evident sunt afectate de la citostatice. Apoi am facut sucuri proaspete din sfecla, morcov, mar, telina sau sucuri din citrice amestecate, fructe, am cumparat polen de la apicultori si i-am dat in fiecare zi cate o lingura. Daca nu-ti place gustul poti sa-l amesteci cu miere. Scoate zaharul din alimentatie - foloseste miere dar nu indulci pana ce lichidul in care o pui nu se mai raceste deoarece se pare ca la temperaturi mari devine toxica. Scoate din alimentatie uleiul rafinat si foloseste pe cat posibil uleiul de masline. Fereste-te de prajeli si gateste mai mult la cuptor sau la gratar. Cam asta ar fi. Daca pot sa te mai ajut cu un sfat sau orice pot nu ezita sa-mi spui. Iti doresc sanatate si rabdare!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3limfom Hodgkin
- 23limfom hodgkin - in remisie
- 60se pote vindeca boala hodgkin?
- 5Boala Hodgkin se trateaza.. unde?
- 687Limfom Hodgkin
- 5mi s-a spus ca nu "s-au topit ganglionii" si vom incepe de luni cu citostatice
- 6ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat? am hodgking...
- 3limfomul hodgkin - se poate scapa sau nu?
- 5limfomul hodgkin
- 2limfomul hodkin, deces in cazul unei anestezii totale?
- 0Menopauza indusa de chimioterapie
- 102Marijuana medicinala
- 1limfom hodgkin limfedem secundar
- 1Limfom Hodgkin
- 3Limfom hodgkin
- 5Limfom hodkin classic screloza nodulara stadiul lV B
Mai multe informații despre: Limfomul Hodgkin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: