ajutor, vreau un raspuns, nu stiu ce sa fac...
am aflat ca sunt insarcinata in 5 saptamani, nu stiu ce sa fac. sa fiu fericita sau trista.In 2009 am fost diagnosticata cu limfom Hodgkin st.2, am urmat tratamentul (chimioterapie + radioterapie), in 2010 am efectuat P.E.T.-ul, rezultatul a fost bun, nu mai aveam celule active.Acum sunt insarcinata si nu stiu ce sa fac, am consultat mai multi medici si parerile sunt impartite.
5 comentarii
Nu stiu prea multe despre boala asta, insa daca acum esti ok eu te sfatuiesc sa te bucuri de sarcina si sa ai grija de tine si de copil. Daca vei renunta la copil, sunt sigura ca te vei gandi toata viata la el la cum ar fi fost daca l-ai fi pastrat. Ai incredere in Dumnezeu! Sa fiti sanatosi!
Mihaela si aici vei primi pareri pro si contra, decizia iti va apartine.
In primul rand consulta medicul tau curant, apoi ia in calcul tot ce este in jurul tau..un sot sau iubit, o familie care sa te sprijine in cresterea acestui copil, aducerea pe lume a unui copil inseamna multa responsabilitate.
Orice forma de cancer poate sa-ti ofere fel si fel de surprize, cancerul este o boala perversa.
Eu nu sunt medic, dar daca as fi in locul tau as opta pentru intrerupere de sarcina.Sa nu te supar as vrea sa sti ca si eu ma lupt cu cancerul de peste 1 an.
Iti doresc multa sanatate si Dumnezeu sa te ajute sa iei cea mai buna decizie.
Te asteptam sa vedem ce decizie ai luat.
In primul rand consulta medicul tau curant, apoi ia in calcul tot ce este in jurul tau..un sot sau iubit, o familie care sa te sprijine in cresterea acestui copil, aducerea pe lume a unui copil inseamna multa responsabilitate.
Orice forma de cancer poate sa-ti ofere fel si fel de surprize, cancerul este o boala perversa.
Eu nu sunt medic, dar daca as fi in locul tau as opta pentru intrerupere de sarcina.Sa nu te supar as vrea sa sti ca si eu ma lupt cu cancerul de peste 1 an.
Iti doresc multa sanatate si Dumnezeu sa te ajute sa iei cea mai buna decizie.
Te asteptam sa vedem ce decizie ai luat.
Citeste link-ul acesta, poate te va ajuta.
Raspunsul este al unui medic oncolog.
Raspunsul este al unui medic oncolog.
buna! otila nu apare nici un link ce sa citesc? multumesc pt mesaje, luni merg si la bucuresti sa mai aflu cate ceva.am uitat sa spun ca sunt din constanta
http://forum.romedic.ro/prod/pot_avea_un_copil_si_sau_face_stimulari_hormonale?__068137.html
Scuze
Scuze
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Boala Hodgkin-detalii si sanse de a avea copii
- 13dupa un an am primit diagnosticul de limfom hodgkin
- 4care ar fi procentul ca un alt membru al familiei sa aiba limfom hodgkin?
- 5Boala Hodgkin se trateaza.. unde?
- 7hodgkin-va rog sa ma ajutati
- 5Hodgkin - vreau copil! se poate?
- 2hodgkin
- 9Radiografiile pulmonare si sarcina
- 9anticonceptionale si sarcina...AJUTOOOOR!
- 4Ureaplasma urealyticum in timpul sarcinii
- 2limfomul hodkin, deces in cazul unei anestezii totale?
- 10Sa fie o sarcina fara embrion? Va rog, urgent raspuns!
- 4Endometru neomogen in sarcina mica, pune vreo problema?
- 0sunt la a 3-a sarcina, dar am pierdut primele 2
- 1eruptii cutanate la sarcina
- 0Buna, E normala valoarea beta HCG?
- 0Sarcina - conține o formațiune ancogena relativ rotundă in ovar
Mai multe informații despre: Limfomul Hodgkin Sarcina saptamana 5
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: