Help, Cancer oral sau paranoia?

07-10-2016
Didi495
Nu este medic/terapeut
Didi495
Buna seara, va scriu deoarece de vreo doua saptamani am intrat intr-o oarecare stare de paranoia cred si sper, am 22 de ani, am fost fumatoare timp de 4 ani (pana luna trecuta) si de doua saptamani am avut niste simptome care m.au speriat, am inceput cu dureri de piept/senzatie de apasare ( din ce am citit se poate a fi angina pectorala din cauza fumatului), senzatia a trecut dupa doua trei zile, apoi pe limbă papilele laterale( cred ca linguale sau folicule se numesc) pe partea stanga se văd mai umflate sau mai mari putin decat cele de pe dreapta, fapt ce m.a speriat taree si am ajuns la un control ORL si apoi la Chirurgie maxilo faciala, la ORL doctorita m.a controlat simplu la urechi, s.a uitat in gât a spus ca nu vede nimic, totul e in regula, m.a trimis totusi la maxilo faciale din cauza acelei papile de pe limba care eu o simteam uneori inflamata ( dar nu tot timpul) si uneori aveam senzatia de gâdilituri in gat sau de corp strain) dar acestea apareau si dispareau. Bun, doctorul de la Maxilo-faciale mi.a controlat limba si mi.a spus ca am doar o candidoza orala, din cauza faptului ca aveam si depuneri albe pe limba, mi.a dat tratament cu Glicerina Boraxata, apa de gura Parodontax si o igiena orala mai buna. Bun, sunt in a 4 a zi de tratament dar acea papilă linguala nu pare sa se "miceasca". Vreau sa stiu e din cauza candidozei sau se poate sa fie ceva mai grav?
Precizez ca nu ma doare papila, atat ca o simt uneori cand e inflamata, sau nu pot sa descriu exact senzatia. Am fost foarte speriata de ideea de un cancer si inca nu mi.a trecut paranoia deoarece doctorul mi.a spus sa renunt la fumat totusi ( in cazul in care vroiam sa ma mai apuc din nou ) Astept un raspunsss va rog !!!
2 comentarii
1
08-10-2016, ora 10:42
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
starea de ( dureri de piept/senzatie de apasare ).. au fost de la un reflux gastro-esofagian...
tot de la reflux..si acidul gastric -sa iritat faringele si s-au marit in voolum acele papile gustative
e cazul de gastrologie si regim corect alimentar
0
08-10-2016, ora 13:43
Didi495
Nu este medic/terapeut
Didi495
Multumesc frumos de raspuns!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aspectul limbii - element de diagnostic facil cu AI
  •