Ligamentoplastie genunchi
Buna ziua.
In urma cu fix o luna am suferit o interventie chirurgicala la nivelul genunchilui, o ligamentoplastie + o corectare a unei leziuni de menisc intern.
Urmez un protocol de recuperare la o clinica de kinetoterapie.
Intrebarea mea este, cat este necesar sa stau acasa in concediu medical pentru a evita vreo reaccidentare sau fortare a ligamentului.
Precizez ca imi desfasor activitatea intr-un depozit, mare parte din zi manevrand saci de 25 de kg.
As vrea sa stiu care este perioada safe, de consolidare a grefei pentru a reveni in siguranta.
Multumesc frumos si ma scuzati pentru deranj.
In urma cu fix o luna am suferit o interventie chirurgicala la nivelul genunchilui, o ligamentoplastie + o corectare a unei leziuni de menisc intern.
Urmez un protocol de recuperare la o clinica de kinetoterapie.
Intrebarea mea este, cat este necesar sa stau acasa in concediu medical pentru a evita vreo reaccidentare sau fortare a ligamentului.
Precizez ca imi desfasor activitatea intr-un depozit, mare parte din zi manevrand saci de 25 de kg.
As vrea sa stiu care este perioada safe, de consolidare a grefei pentru a reveni in siguranta.
Multumesc frumos si ma scuzati pentru deranj.
1 comentarii
Buna ziua,
Singurul care va poate raspunde este chirurgul care v-a operat, dar trebuie sa contati pe minimum 4-5 luni.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Singurul care va poate raspunde este chirurgul care v-a operat, dar trebuie sa contati pe minimum 4-5 luni.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48Ruptura de menisc n-ar trebuii sa doara
- 6pete albe pe femur vizibile la ARTRO RM
- 33suspiciune ruptura menisc
- 9Leziuni menisc grad 3 si 2
- 4Urgenta artroscopica ?! RMN genunchi traumatism ruptura LIA + leziuni menisc intern
- 0Dupa artroscopie la menisc!
- 1Leziune Menisc
- 2Ruptura LIA si menisc intern grad 3
- 16genunchi blocat
- 3Leziune grad 2 menisc intern, corn posterior(genunchi stang)
- 0Intrebare - se poate face transplant de menisc sau se poate inlocui cu un material asemanator?
- 4Buna ziua ! infiltratii cu plasma la genunchi. Ce parere aveti?
- 0Ajutor!!! genunchi umflat, durere insuportabilă
- 1Leziune gradul II corn posterior menisc extern
- 0Damian munteanu, Ortopedie - fisura menisc
- 1Leziune menisc
Mai multe informații despre: Leziunile de menisc leziunea de menisc ligamentoplastie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: