Buna ziua ! infiltratii cu plasma la genunchi. Ce parere aveti?
Buna ziua ! Am si eu o intrebare : Am facut un Rmn la genunchiul stang si mi a iesit leziune de menisc grad 3. Am fost la medic si mi s a recomandat infiltratii cu plasma. Ce parere aveti ? Este mai recomandata operatia sau infiltratiile ?
4 comentarii
Buna ziua.
Este foarte important de știut vârsta, nivelul de activitate, simptomatologia genunchiului etc.
Aici găsiți mai multe informații:
Cand este cu adevarat necesara inerventia chirurgicala pentru ruptura de menisc?
----------*
(*modificat de admin)
Este foarte important de știut vârsta, nivelul de activitate, simptomatologia genunchiului etc.
Aici găsiți mai multe informații:
Cand este cu adevarat necesara inerventia chirurgicala pentru ruptura de menisc?
----------*
(*modificat de admin)
Buna ziua ! Varsta 24 de ani.. nu fac nici un fel de sport, merg destul de putin pe jos ( mai mult cu masina ). Ruptura de menisc se datoreaza a doua lovituri in aceasi zona la interval de o ora. In momentul loviturii m a durut foarte tare, dupa care mi-a trecut cateva zile. Dupa aceste zile s-a instalat durerea timp de o luna.. nu puteam intinde piciorul, nu puteam sa apas pedala la masina, daca statea mai mult timp in aceasi pozitie cand ma ridicam ma durea foarte tare, ma durea la mers, la urcatul scarilor. Am purtat o orteza 2 zile si nu am mai simtit durerea asa tare. Dupa care am fost si am facut RMN ul.
Multumesc frumos pt raspuns !
Multumesc frumos pt raspuns !
Buna ziua.
Dacă este o leziune veche este recomandat inițial sa urmați un tratament nechirugical, bazat pe recuperare medicală plus minus tratamente regenerative.
Cu stima,
Dacă este o leziune veche este recomandat inițial sa urmați un tratament nechirugical, bazat pe recuperare medicală plus minus tratamente regenerative.
Cu stima,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 223* lia (in trecut) + menisc (prezent, dar inca neoperat)
- 20Artroza si leziune de menisc
- 5Osteosarcom dupa RMN la genunchi
- 12Condropatie rotuliana.
- 4leziune ligament incrucisat tendinita rotuliana..
- 6rezultat RMN genunchi
- 4Leziune de menisc
- 7este necesara interventia chirurgicala, artroscospie sau recuperare medicala?
- 5Leziune menisc - gr 2 Crues
- 4RMN genunchi stang
- 1RMN
- 0Ruptura varf CPMI
- 2RMN genunchi
- 4Rezultat IRM la doua luni dupa artroscopie
- 2Interpretare RMN genunchi copil 10 ani
- 0Damian munteanu, Ortopedie - fisura menisc
- 1Leziune menisc
- 0Accident rutier la genunchiul stang
- 1Raport examinare RMN genunchi: Ruptura Crues lll ME; Leziune Crues lla MI; condropatie focala grad l
Mai multe informații despre: Leziunile de menisc leziunea de menisc RMN genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: