leziuni dupa actul sexual

17-01-2009
leiden
Nu este medic/terapeut
leiden
buna, tuturor, am si eu o problema, dupa actul sexual, pur si simplu fac rani (ramane carne vie)in zona genitala.mentionez ca nu fac exces si partenerul meu este foarte atent cu mine si foarte rabdator, dar dupa 5 minute de sex incepe sa ma usture ingrozitor si trebuie sa ne oprim.cred ca are legatura si cu faptul ca am avut candidoza dar ne-am tratat impreuna si nu am facut sex timp de o luna ca sa fim siguri ca scapam.credeti ca e bine sa folosesc o crema de galbenele pentru cicatrizare?va rog din tot sufletul sa imi raspundeti, orice sfat e binevenit.nizoralul crema se elibereaza fara prescriptie medicala?culmea e ca nu sunt nici in tara si nu pot cumpara tratamente serioase fara prescriptie medicala, de-abia am reusit sa primesc de acasa clotrimazol vaginal dar as dori sa caut in farmacii acest nizoral.nu stiu cat de coerenta sunt in ceea ce scriu, problema e ca mai avem putin si ajungem la disperare.cand imi apare candidoza trebuie sa fie intelegator, dupa asta, devin sensibila si raman fara piele, iar trebuie sa luam pauza cel putin o saptamana, simt ca nu mai rezist!
4 comentarii
0
17-01-2009, ora 14:40
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
mie mi-a dat doctorita pentru o iritatie bepanthene crema, este bunicica. dar nu stiu in cazul dvs daca va ajuta
sanatate!
0
18-01-2009, ora 13:22
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
încearcă să foloseşti şî lubrifiant, poate ai probleme cu lubrifierea şi faci din cauza asta leziuni, ai grijă şi la ce mijloace de protecţie foloseşti... poate ai o problemă cu prezervativul- alergie etc. nizoralul se găseşte în farmacii
0
19-01-2009, ora 21:29
leiden
Nu este medic/terapeut
leiden
de prezervativ nici nu incape vorba.nu m-am impacat niciodata cu el.norocul meu este ca am o viata sexuala foarte stabila, nenorocul este ca sunt foarte sensibila.prietenul meu nu a avut probleme niciodata pana anul acesta dar eu tot timpul m-am iritat.acum, cand m-am hotarat sa merg la doctor, este imposibil pt ca nu am asig medicala dar eu stiu ca am o candidoza pe care o ajuta foarte mult si anticonceptionalele pe care le folosesc.pana acum am reusit sa o tin sub control cu clotrimazol vaginal si cu unguente.si, totusi, mi se pare exagerat sa raman fara un rand de piele, doar asa, dupa 5 minute de sex.lubrifierea nu e o problema, as dori ca toate femeile din lume sa aiba un partener de sex cum am eu, chiar si dupa 7ani e la fel de atent ca la inceput.daca mai trece cineva prin asa ceva, astept un sfat.va multumesc tuturor
0
03-06-2009, ora 13:24
alicios29
Nu este medic/terapeut
alicios29
nu stiu daca te indrum bine aceeasi problema am avuto si o am la analize nu a iesit nimic ma ustura de imi venea sa ma urc pe pereti am incercat deurmavan o gasesti in germania este un fel de vasilina pt hidratare nu stiu daca am scris corect numele dar in farmacie cu siguranta isi vor da seama despre ce e vorba iti pui atat cat crezi ca e nevoie mai exact masezi foarte bine vaginul cu ea si dupa 3 zile incearc si poate va da rezultate in cazul meu a dat pretul e in jur de 8 euro o cutiuta mica sper sati fie de folos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.