Eruptie pe penis
Buna ziua ! Acum cateva zile am observat ca la baza penisului, in partea stanga, am o eruptie...nu stiu exact cum sa ii spun, nu stiu ce e. Aceasta eruptie, sa ii spun asa, are un diametru de 0, 5 cm. Are o culoare mai rosie fata de pielea din jur. Uneori, se exfoliaza (sau se usuca, nu stiu cum sa spun) stratul superior de piele, extrem de subtire, care arata ca niste cojite. Iar daca dau la o parte aceste cojite, pielea de dedesupt este lucioasa, parca asemeni unei cicatrici. Nu sunt sangerari sau lucruri de genul acesta. Ce ar putea fi ? Ar putea fi sifilis? Chiar daca nu am avut contacte sexuale, am inteles ca se poate lua doar prin atingerea unei persoane care are. Ma sperie acest gand. Ar putea fi o ciuperca? O iritatie? Va rog sa imi raspundeti. Va multumesc anticipat !
2 comentarii
buna ziua ma numesc simona si sotul meu are aceasi problema ii apar niste crapaturi pe penis si as dori sa stiu ce poate face.va rog din tot sufletul.
simptomele de cojite de pe capul penisului si pe pielea din jur adica preput (preputul este pielea care acopera capul penisului) pot fi cauzate de balanita candidozica, iritarea glandului poate fi cauzata de unele substante chimice care exista in prezervative, lubrifianti. pentru tratament cauta pe net
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2afectiune a aparatului genital masculin
- 4probleme cu penisul! vreau un sfat sau un ajutor!
- 4Proeminente pe partea superioara a penisului
- 3hematoame mici pe scrot (puncte negre)
- 0pete rosii pe penis:(
- 4Pete albe pe penis
- 0peta cu marginea albicioasa pe penis
- 0O pata pe penis
- 0Pete albe pe capul penisului
- 7Craparea pielii penisului, mici taieturi ale penisului
- 3dupa sex anal, am senzatii ciudate la nivelul penisului
- 0Crapaturi pe penis
- 3Pata rosie la baza penisului - diametru cca 5 mm
- 0Piele crapa penis
- 0Mici leziuni pe partea de sus a pielii penisului
- 1Pete albe