Leziune acuta minima LIA
Buna ziua,
In urma unei cazaturi, genunchiul s a umflat si nu am mai reusit sa calc timp de doua saptamani.Am facut RMN si conform pozelor a iesit o fractura cu infundare de platou tibial fara deplasare. Piciorul a fost imobilizat cu o atela gipsata.
Acum dupa o luna de asteptare, am primit si rezultatele scrise si reies alte doua afectiuni:subluxatie patelara si leziune acuta minima de LIA. Va rog spuneti mi daca aceste afectiuni sunt grave si daca este in regula sa port atela in continuare, avand in vedere ultimele noutati. Multumesc! O zi buna
In urma unei cazaturi, genunchiul s a umflat si nu am mai reusit sa calc timp de doua saptamani.Am facut RMN si conform pozelor a iesit o fractura cu infundare de platou tibial fara deplasare. Piciorul a fost imobilizat cu o atela gipsata.
Acum dupa o luna de asteptare, am primit si rezultatele scrise si reies alte doua afectiuni:subluxatie patelara si leziune acuta minima de LIA. Va rog spuneti mi daca aceste afectiuni sunt grave si daca este in regula sa port atela in continuare, avand in vedere ultimele noutati. Multumesc! O zi buna
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 196ligamente incrucisate
- 6ruptura ligament incrucisat
- 5ruptura de ligamente incrucisate si varf spina platou tibial
- 6ruptura ligamente incrucisate
- 6Leziune ligamente genunchi
- 1Recuperare L.I.A.
- 1pot scapa de operatie, ce orteze sa sa cumpar, deocamdata am luat una cu gel.
- 1kinetoterapie post operatorie LIA.
- 2Leziune de tip interstitial LIA
- 2Ruptură ligamente încrucișate
- 0Recuperare dificila dupa reconstructia LIA
- 0Interpretare RMN si diagnostic
- 0Ruptura de ligamente incrucisate veche și de generare a meniscului intern
- 1Ligament încrucișat, îmi fuge genunchiul în față sau în spate
- 4Posibilitate de ligamentoplastie după 7 ani de la accidentare LIA?
- 2Fractura de platou tibial cu ruptura partiala de LIA - Este sau nu necesara operatie ?
- 1Artroscopie degenerare mucoidala LIA
Mai multe informații despre: Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: