Recuperare dificila dupa reconstructia LIA

Buna ziua!
In februarie 2018 am fost supus unei interventii de reconstructie LIA (grefa Hamstring) concomitent cu meniscectomie (corn posterior, menisc intern). Problema este ca inca nu reusesc sa extind complet piciorul si nici sa-l flexez. La extensie ar mai fi aproximativ 10 grade, iar la flexie aproximativ 30. Daca fac sedinta de stretching se observa o imbunatatire momentana, dar in ziua urmatoare nu se mentine. Daca fortez sedinta de stretching apare durerea, care poate sa tina chiar si cateva zile. Va rog sa imi spuneti ce sanse am sa recuperez mobilitatea completa a articulatiei, eventual care ar trebui sa fie abordarea procesului de recuperare, intrucat am impresia ca nu mai obtin nicio imbunatatire.
Mentionez ca am varsta de 16 ani, sunt baiat si ruptura LIA a survenit in timpul unui meci de fotbal.
Va multumesc!
In februarie 2018 am fost supus unei interventii de reconstructie LIA (grefa Hamstring) concomitent cu meniscectomie (corn posterior, menisc intern). Problema este ca inca nu reusesc sa extind complet piciorul si nici sa-l flexez. La extensie ar mai fi aproximativ 10 grade, iar la flexie aproximativ 30. Daca fac sedinta de stretching se observa o imbunatatire momentana, dar in ziua urmatoare nu se mentine. Daca fortez sedinta de stretching apare durerea, care poate sa tina chiar si cateva zile. Va rog sa imi spuneti ce sanse am sa recuperez mobilitatea completa a articulatiei, eventual care ar trebui sa fie abordarea procesului de recuperare, intrucat am impresia ca nu mai obtin nicio imbunatatire.
Mentionez ca am varsta de 16 ani, sunt baiat si ruptura LIA a survenit in timpul unui meci de fotbal.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 56dureri la genunchi
- 9Entorsa la glezna- ligamente!?
- 40ligament incrucisat anterior
- 17dureri de genunchi
- 7Durere genunchi
- 8Entorsa genunchi la fotbal
- 7durere sub genunchi
- 4Artroscopie de genunghi - problemele de dupa care tot apar.
- 0dureri picioare de la genunchi in jos
- 3artroscopie genunchi
- 6genunchi si pulpa umflate cu dureri
- 3Lovitura genunchi
- 1Ortopedie.. Condroblastom condil femural lateral
- 1kinetoterapie post operatorie LIA.
- 0Ligamentoplastie copil 14 ani
- 3Ruptura de menisc și ruptura cronica de ligament!
- 0Ruptura de ligamente incrucisate veche și de generare a meniscului intern
- 1Ligament încrucișat, îmi fuge genunchiul în față sau în spate
- 1Artroscopie degenerare mucoidala LIA
Mai multe informații despre: Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului Genunchiul chirurgia reconstructiva ruptura ligament incrucisat ruptura de ligament incrucisat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Ruptura de ligament încrucișat
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: