Recuperare dificila dupa reconstructia LIA
Buna ziua!
In februarie 2018 am fost supus unei interventii de reconstructie LIA (grefa Hamstring) concomitent cu meniscectomie (corn posterior, menisc intern). Problema este ca inca nu reusesc sa extind complet piciorul si nici sa-l flexez. La extensie ar mai fi aproximativ 10 grade, iar la flexie aproximativ 30. Daca fac sedinta de stretching se observa o imbunatatire momentana, dar in ziua urmatoare nu se mentine. Daca fortez sedinta de stretching apare durerea, care poate sa tina chiar si cateva zile. Va rog sa imi spuneti ce sanse am sa recuperez mobilitatea completa a articulatiei, eventual care ar trebui sa fie abordarea procesului de recuperare, intrucat am impresia ca nu mai obtin nicio imbunatatire.
Mentionez ca am varsta de 16 ani, sunt baiat si ruptura LIA a survenit in timpul unui meci de fotbal.
Va multumesc!
In februarie 2018 am fost supus unei interventii de reconstructie LIA (grefa Hamstring) concomitent cu meniscectomie (corn posterior, menisc intern). Problema este ca inca nu reusesc sa extind complet piciorul si nici sa-l flexez. La extensie ar mai fi aproximativ 10 grade, iar la flexie aproximativ 30. Daca fac sedinta de stretching se observa o imbunatatire momentana, dar in ziua urmatoare nu se mentine. Daca fortez sedinta de stretching apare durerea, care poate sa tina chiar si cateva zile. Va rog sa imi spuneti ce sanse am sa recuperez mobilitatea completa a articulatiei, eventual care ar trebui sa fie abordarea procesului de recuperare, intrucat am impresia ca nu mai obtin nicio imbunatatire.
Mentionez ca am varsta de 16 ani, sunt baiat si ruptura LIA a survenit in timpul unui meci de fotbal.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 66Dureri de picioare de vreo 3 saptamani
- 48lovitura la genunchi
- 9Entorsa la glezna- ligamente!?
- 5fractura-smulgere masiv spinos platou tibial drept
- 71dureri de genunchi mari noaptea
- 14leziune menisc intern genunghi drept
- 7durere sub genunchi
- 10Sport de performanta... accidentari, tendon rupt, probleme la genunchi
- 10ruptura menisc intern
- 1durere de genunchi
- 2Va rooog raspundeti urgent!!!durere genunchi
- 8dureri de genunchi care apar doar in repaus, noaptea
- 2Lovitura la genunchi
- 0Operatie menisc, dureri acute
- 6existenta unui chist sub genunchiul drept
- 3Probleme Genunchi
- 3Umflarea genunchiului...
- 12Gonartroza
- 4Umflatura genunchi drept care ma inteapa cand merg
- 4Lovitura la genunchi
Mai multe informații despre: Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului Genunchiul chirurgia reconstructiva ruptura ligament incrucisat ruptura de ligament incrucisat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Ruptura de ligament încrucișat
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: