probleme genitale

14-01-2010
pitzuk
Nu este medic/terapeut
pitzuk
Buna seara.Am si eu o intrebare, de cateva luni mi-a aparut pe labii ceva alb ca si o coaja care se decojeste(dak ma exprim bine)nu stiu ce ar pute fi, ma si mananca cate odata dar nu tot timpu, dak puteti sa imi spuneti ce ar putea fi sau ce medicamente sa iau.Va multumesc.
4 comentarii
0
16-01-2010, ora 09:23
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Solutie pentru spalaturi vaginale si Nidoflor crema de uns.chilot de bumbac...si cand ai timp si posibilitate sa faci un examen al secretiei vaginale si un test Papanicolau.
0
27-01-2010, ora 16:45
mihalina
Nu este medic/terapeut
mihalina
-frecvente celule epiteliale plate
-frecvente leucocite
-moderata flora bacteriana polimorfa
-absent trichomonas
-prezente levuri
-prezent escherichia coli
Acesta este rezultatul analizei secretiei vaginale. Doctorul mi-a prescris niste ovule, 12 zile cu Polygynax, fara a-mi spune ce am de fapt. Doar ca nu e nimic grav, ca e normal sa fie ceva infectie vaginala, ca asta incepe inca de la nastere.
Va rog mult daca poate sa-mi spuna cineva ce am si daca e bun tratamentul.
Multumesc
0
09-12-2010, ora 19:40
pitzuk
Nu este medic/terapeut
pitzuk
Buna seara, mi-a aparut ceva coaja alba pe labii care se decojeste, intai a aparut pe partea stanga si akm am observat k incepe sa apara si pe partea dreapta.m-am dat si k nidoflor, am incercat si alte creme dar tot nu a disparut.imi puteti spune k ce sa ma dau sa imi treaca.k arata foarte urat.nu ii pe o portiune mare dar totusi.va multumesc.
0
08-02-2011, ora 21:44
Lisa88
Nu este medic/terapeut
Lisa88
Buna seara.. am si eu niste temeri/nelamuriri. In urma cu 4 zile (sambata) am iesit la club, am mers la toaleta, dar dat fiind ca era foarte umed cand am incercat sa ma urc pe ea m-am dezechilibrat si m-am sprijinit (cu partea inghinala) de vas..+ am purtat si pantaloni foarte mulati si lenjerie (sintetica) si in seara respectiva si in ziua imediat urmatoare. Duminica noapte, in somn.. am inceput sa ma scarpin in zona inghinala (aveam mancarimi si usturimi). Am avut aceeasi problema in urma cu aproximativ 3-4 luni (doctorul spunand doar ca sunt inflamata si a pus totul pe seama absorbantelor zilnice, lenjeriei si asa mai departe... tin sa mentionez ca am renuntat la absorbantele zilnice, geluri intime, deodorante intime si noaptea am renuntat si la lenjeria intima). In prima faza, am pus totul din nou pe seama asta (lenjerie inadecvata), insa de aceasta data (am privit cu oglina) am pe una dintre labiile mici (stanga) ca si un ganglion destul de tare si acea parte este inflamata (rosie). Tin sa precizez ca ma doare la atingere. Ultimul contact sexual l-am avut in urma cu aproximativ doua saptamani cu prezervativ (durex sensitive -violet) stiind ca prezervativele imi provoaca un discomfort (l-am incercat pentru prima data, iar mai apoi am folosit love plus extra lubrifiate- care in ambele cazuri mi-au oferit o senzatie de discomfort, usturime, durere). Sa fie din nou o inflamatie sau? Va rog sa ma ajutati cu un sfat/o parere.
Multumesc anticipat.
O seara buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.