Iritatie labie mica
Buna ziua. Revin pe acest forum deoarece nu mai stiu ce sa ma fac. In urma cu 2-3 luni am inceput usor usor sa am niste probleme cu labia mica stanga. Aveam o senzatie de discomfort si cu timpul s a intensificat tot mai tare, ajungand sa ma doara ingrozitor daca stateam mai mult de 2-3 ore in sezut. Am fost la medicul ginecolog de 2 ori in ultimele 3 luni si mi-a spus ca totul arata inregula, punandu mi diagnosticul de colpita si tratament prima oara cu Macmiror Complex si mai apoi cu Mastrelle Symbio si inca un ovul pus la inceputul tratamentului, insa nu mai imi aduc aminte exact numele. Discomfortul avea perioade in care se resimtea mai putin si perioade cand se resimtea mai tare, in special daca purtam haine stramte. In ultima luna, acesta a disparut in totalitate, pana acum 2-3 zile cand am avut contact sexual si am intampinat o usoara usturime din nou in acelasi loc. Eu am analizat zona si iritatie este fix la marginea labiei mici, fiind portiunea mai rosie. De asemenea, in acea portiune se regasesc si doua punctulete mici albe putin mai iesite la suprafata, insa mie una imi par a fi puncte Fordyce, deoarece acestea nu se regasesc numai in zona respectiva si au aspectul la fel. Un ultim lucru pe care mai vreau sa il adaug e faptul ca labia mica stanga cu probleme este mai proeminenta decat cea dreapta, acoperind o putin pe cea dreapta, crezand in trecut ca este umflata insa am realizat ca aceasta este forma ei normala.
Ce as putea sa fac sa nu mai am parte de aceasta iritatie? Si mai ales, de ce acea iritatie are loc doar in acea zona?
Ce as putea sa fac sa nu mai am parte de aceasta iritatie? Si mai ales, de ce acea iritatie are loc doar in acea zona?
4 comentarii
Schimbați ginecogul cereti o a 2 a părere, sa nu fie un chist sebaceu o examinare atentă ar trebui sa rezolve problema poate o ecografie.
Chist nu stiu daca e fiindca la palpare nu simt nimic umflat, totul este la fel ca in partea cealalta. Astazi am observat ca mi s-a inflamat putin si labia mare stanga in partea de sus, nu ma doare la palpare, doar ma jeneaza putin cand stau in sezut. Poimaine am programare la ginecolog. Ar trebui sa ma ingrijorez ?
Eu zic că nu dar ar trebui făcute ceva analize vorbiți cu ginecogul sau sa vă vadă și un dermatolog
Buna ziua. Revin din nou. Am fost acum doua saptamani la alt doctor ginecolog care a spus ca vede ca labia stanga este mai inflamata, mi-a pus diagnosticul de vulvovaginita si mi-a dat tratament cu Gynophilus. M-a trimis de asemenea sa fac analiza de cultura, care a iesit normal. De 2 zile mi-a trecut ciclul si iar am inceput sa resimt usor senzatia de usturime pe labia stanga. Nu mai stiu ce sa fac, in ultimele 3 luni am fost la 2 medici ginecologi si 3 consulturi, maine urmand al 4 lea. Ce am? De ce nimeni nu imi zice nimic concret?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Labiile mici umflate..
- 5bubite transparente, vezicule?
- 8incertitudine mare
- 13Umflatura labie mare
- 0Iritatie genitala atat eu cat si prietenul meu
- 3bubite pe labii
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 2Labioplastie micsorarea labiilor
- 9Labii umflate
- 0Ajutati-ma va rog - labii umflate
- 0Umflaturi nedureroase
- 3Umflarea labiei mici
- 0Vizita la ginecolog? Este o problema?
- 1Scrot roșu
- 0Leziuni pe labiile mici
- 0Perechea de labii mici
- 4Iritatie in zona intima
Mai multe informații despre: Labiile iritatie zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: