laba piciorului unflata
Buna ziua, am 34 ani, 1.63 cm si 52 kg.In urma cu o luna de zile m-am trezit cu o durere a labei piciorului stang nu puteam calca pe el, era unflat, rosu si frigea, iar mana stanga nu o puteam ridica sau misca mult.Am facut analizele si mi-a iesit un VSH destul de mare 86, iar ASLO si celelalte analize pentru depistare reumatismului mi-au iesit bine, acidul uric 3 Examenul de urocultura si exudatul mi-au iesit si ele bine.Am facut peste 10 sedinte de fizioterapie curenti si sunet dupa care am continuat cu 10 zile de augmentin si Ketonal injectabil la 2 zile.Durerea la mana s-a mai ameliorat ma mai doare dimineata, la fel si laba piciorului ma doare dimineata si daca stau in repaus o perioada de timp.Problema este ca laba piciorului este foarte unflata, se trage un pic peste noapte iar in momentul cand incep sa merg se unfla imediat.Ce as putea face pentru a nu mai fi asa?
Va multumesc.
Va multumesc.
3 comentarii
Buna ziua!
Nu puteti face nimic fara sa aveti un diagnostic de precizie.
Poate fi o problema vasculara, reumatologic-inflamatorie, hematologica, neurologica, metabolica etc etc.
Trebuie sa consultati un reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu puteti face nimic fara sa aveti un diagnostic de precizie.
Poate fi o problema vasculara, reumatologic-inflamatorie, hematologica, neurologica, metabolica etc etc.
Trebuie sa consultati un reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Am consultat un medic reumatolog care mi-a spus ca articulatiile ar fi inflamate, eu cu o saptamana inainte de a aparea problemele cu piciorul si umarul am facut o criza de fiere cam urata.Dl doctor mi-a zis ca inflamatia de la fiere s-a localizat pe articulatii, tot el mi-a prescris si tratamentul cu Augmentin, Ketonal si unguentul Alle.Astazi am terminal antibioticul si ultima injectie de ketonal.Umarul este tratat 90%, dar piciorul este unflat in continuare.Ce as putea lua sa ma ajute la eliminarea acelui lichid?
Va multumesc pentru sfaturi.
Va multumesc pentru sfaturi.
Buna ziua!
Nu este atat vorba despre """""a lua ceva"""", cat mai ales este vorba despre a avea un diagnostic fiabil, care sa permita un tratament corect.
Sindromul inflamator de la nivelul membrului pelvin impune repaus cvasi-total, pozitie procliva a membrului pelvin, gheata local (crioterapie), eventual compresie elastica (clasicul protocol R.I.C.E.).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Nu este atat vorba despre """""a lua ceva"""", cat mai ales este vorba despre a avea un diagnostic fiabil, care sa permita un tratament corect.
Sindromul inflamator de la nivelul membrului pelvin impune repaus cvasi-total, pozitie procliva a membrului pelvin, gheata local (crioterapie), eventual compresie elastica (clasicul protocol R.I.C.E.).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Pcioare unflate
- 7Picioare umflate, dereglare a ciclului
- 11retineri de apa
- 4Laba piciorului umflata - nedureros
- 27Laba picior umflata
- 6am umflata laba piciorului
- 16laba piciroului umflata
- 3picioare umflate de la genunchi in jos
- 1picioare umflate si vinete
- 5picioare umflate, mai mult dreptul decat stangul
- 3daca mananc ceva cu grasime, am un gust foarte rau, ma balonez si mi se umfla membrele
- 0picioare umflate post avc
- 0glezna umflata
- 10recuperare operatie picior stang la nerv peronier
- 4plaga contuza antepicior drept (mic accident cu flexul)
- 4umflarea labei piciorului
- 0Picioare umflate
- 5Picioare umflate de la bere
- 0Picioare umflate
Mai multe informații despre: Umflarea picioarelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: