Klebsiella in urină și sperma(risc de boli cronice?)
Buna, forum Romedic!
Sunt intr-o situație foarte speciala care mă macină de luni bune, ajungând în prezent sa nu dorm.
Acum 3 luni am întreținut relații sexuale cu o persoana într un club cu prezervativ( asta a fost lucrul la care m am gandit ca ar fi cu cel mai mare risc), dupa o perioadă de 3 săptămâni am simțit o usturime la urinare( in prima faza destul de puternica, dar după un tratament cu uractiv, a dispărut în mare parte). Am fost la medicul urolog cu un sumar de urină și cu povestea prezentată spunând că e doar in capul meu și că nu sunt semnale de alarmare!
Mi a dat un antibiot pentru o singura doza( după o masă ), care n a făcut diferenta(oricum durerea la urinare nu mai exista, decât rareori). Acum 2 săptămâni ambele testicule plus și vasele lor s au umflat destul de tare (am fost la medic, am facut urocultura și spermocultura și mi a ieșit peste 100000 de klebsiella. El a părut destul de surprins și mi a spus ca apare în mare parte din spitale sau igiena, dar exista posibilitatea sa fie și atenționarea unei boli cronice in acea zona( fapt care m a speriat ingrozitor) : sifilis, HIV hepatita etc. Mi a dat un tratament pentru o săptămână de"nitrofurantoina", 4 pe zi, timp de o săptămână. Vreau să știu dacă există un risc de luat in seama pentru asta și ce teste sa fac pentru a fi sigur. Va spun sincer că sunt extrem de speriat, mai ales după ce am citit și pe ce ton a spus medicul asta.
As fi profund recunoscător dacă ați răspunde!
O zi buna!
Sunt intr-o situație foarte speciala care mă macină de luni bune, ajungând în prezent sa nu dorm.
Acum 3 luni am întreținut relații sexuale cu o persoana într un club cu prezervativ( asta a fost lucrul la care m am gandit ca ar fi cu cel mai mare risc), dupa o perioadă de 3 săptămâni am simțit o usturime la urinare( in prima faza destul de puternica, dar după un tratament cu uractiv, a dispărut în mare parte). Am fost la medicul urolog cu un sumar de urină și cu povestea prezentată spunând că e doar in capul meu și că nu sunt semnale de alarmare!
Mi a dat un antibiot pentru o singura doza( după o masă ), care n a făcut diferenta(oricum durerea la urinare nu mai exista, decât rareori). Acum 2 săptămâni ambele testicule plus și vasele lor s au umflat destul de tare (am fost la medic, am facut urocultura și spermocultura și mi a ieșit peste 100000 de klebsiella. El a părut destul de surprins și mi a spus ca apare în mare parte din spitale sau igiena, dar exista posibilitatea sa fie și atenționarea unei boli cronice in acea zona( fapt care m a speriat ingrozitor) : sifilis, HIV hepatita etc. Mi a dat un tratament pentru o săptămână de"nitrofurantoina", 4 pe zi, timp de o săptămână. Vreau să știu dacă există un risc de luat in seama pentru asta și ce teste sa fac pentru a fi sigur. Va spun sincer că sunt extrem de speriat, mai ales după ce am citit și pe ce ton a spus medicul asta.
As fi profund recunoscător dacă ați răspunde!
O zi buna!
2 comentarii
Bună ziua ! Klebsiella este un bacil care provocă pneumonie, meningita sau infectii ale tractului urinar. Nu inteleg de ce ar trebui sa vă faceți griji daca ați făcut sex protejat, depinde si daca persoana cu care ati intreținut raporturile sexuale era ingrijită sau nu. Dar, cel mai bine puteti efectua teste pentru bolile cu transmitere sexuală ca să vă linistiti. Continuati cu tratamentul pe care vii la prescris medicul curant.
Poate ai avut infectia înainte.contacteazama pe e mail te voi ajuta.---------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4analize scaun - copil, urgent
- 12klebsiella si sarcina
- 4Fetitei mele in varsta de 3 ani i-a iesit urmatorul rezultat: Klebsiella oxytoca
- 9klebsiella, i-a prescris bioparox. E suficient?
- 0Infectie uretrala cu klebsiella, enteroccocus spp, staphiloccocus aureus
- 1infectie urinara klebsiella - bebe 3 luni
- 1Bacteria Klebsiella Pneumonie in secretie ureche.
- 5Bacil Klebsiella - cum tratez?
- 1klebsiella pneumoniae
- 1o infectie cu klebsiella in gat de un an
- 0Klebsiella SPP
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 0Klebsiella in sperma
- 0Infecție urinară cu klebsiella >100000
- 0MONURAL antibiotic eficient la Klebsiella
- 1Infecție urinară cu klebsiela
- 0Infecție urinară cu klebsiela
- 1Bacterie urinara
- 1Klebsilela si enterococus ecoli