keratoconus

556 comentarii 1 2 ..... 15161718 19 Înainte ›
0
22-12-2011, ora 17:15
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Bravo Sherlock Holmes mai incearca si i-a mai zi ce mai zicea Horatiu din Brasov asa mai afla lumea date exacte de oameni nemultumiti. Poate ii zici si numele de familie sa il intrebe lumea.
0
22-12-2011, ora 17:38
Nis_tor
Nu este medic/terapeut
Nis_tor
apoi...na..si cuu tine mai Horatiu, cu ce ma incalzea daca te-as fi intrebat numele de familie...
Dr atunci cand moi sunat asa te-ai recomandat, Horatiu si printre discutiile de la tel, mi-ai zis ca esti din Brasov si te-ai operat in toamna si esti foarte nemultumit, ca ai luat o mare teapa..
ca tu voiai sa vezi ca un vultur.
Acum na...s-ar putea sa nu mai ajungi sa vezi ca un vultur. Totusi mai ai fi avut o sansa, sa te mai opereze Arci cu sabiile lui, inca o data la 2 ani..si'atunci aveai sanse sa vezi ca vulturu...
Acum...n-am ce-ti face, ai stricat apele cu Arci...si daca mai ajungi la el, sa-r putea sa nu te mai ajute nici daca il platesti de zece ori p'atat.

Daca ai fi barbat, nu te-ai mai ascunde dupa degete si ai face pe nestiutorul..
Ai fi UN MARE DOMN, daca ti-ai recunoaste adevaratul NUME..

Sa traiesti' Horatiu.(a se citi cadgjobsro)
0
22-12-2011, ora 18:43
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Deci NIS_TOR acum zi cum se pune problema la tine : Esti bine ca nu mi-ai raspuns la intrebare.Esti vindecat 100%
Vezi ca vulturul ? Hai descrie tot parcursul recuperarii sa stie lumea.
0
22-12-2011, ora 19:48
HoratiuBalazs
Nu este medic/terapeut
HoratiuBalazs
L-as ruga pe Nis_tor sa mai caute, dar in acelasi timp as vrea sa fac niste clarificari la cele spuse de el:

Am creat un cont de facebook si o pagina de facebook pentru bolnaviii de keratoconus si printre linkurile de acolo se regaseste si linkul cu clinica Arcibasev din Ungaria si care are si referinte bune zic eu.
Referitor la topografii : Inainte de a ma opera am strins informatii de la pacienti operati de Keratoconus fie ca s-au operat in Ungaria ( am primit nume si de la Claudiu ) sau in Romania pentru a ma hotari ce cale sa urmez.Eu am rugat pe cei care au topografii sa le puna pe facebook pentru ca atunci cind apare un bolnav nou sa isi faca o idee despre ce inseamna o operatie sau alta. Contul acela de facebook a fost creat in ideea de a se merge pe persoane reale si nu persoane care se ascund in spatele unor Iduri.Suplimentar exista si un grup de mail si un user de mail care are acelasi scop de a pune impreuna bolnavii de Keratoconus si unul din subiecte este operatia doctorului Arcibasev.
Cred ca te-am lamurit aici care e treaba cu topografiile si contul de facebook.
Referitor la cazul meu dupa operatia din Ungaria informatia care am dat-o mai departe ( bazata pe topografi) a fost ca keratoconusul s-a retras dar la vedere am cistigat putin ( ca am folosit cuvintul teapa sau nu nu pot sa bag mina in foc).
Eu iti doresc multa sanatate si mi-as dori sa stiu cu cine am avut onoarea caci Nistor nu te cheama sigur.
0
23-12-2011, ora 08:58
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Pentru Nistorica tu de unde sa dai topografii cind tu de fapt nici nu ai vazut Budapesta si stii sa zici da, da, da, da, da m-am operat da, da, da, da, da, da vad ca vuluturul da, da, da, da sariti cu banu sa i-au comisionul.Nici nu realizezi ce multumit sunt caci ai spus multe lucruri bune.
"Totusi mai ai fi avut o sansa, sa te mai opereze Arci cu sabiile lui, inca o data la 2 ani..si'atunci aveai sanse sa vezi ca vulturu." cred ca e clar aici pentru toata lumea ca maestrul Arci lucreaza cu repetitie dupa prima operatie care costa 4000 euro iti mai face una bonus de parca ochiul pacientului e ochiul unei papusi.
"te-ai dus la Arcibarsev ca un pinguin" Voi va jigniti pacienti si asta e tipic unei retele sarlatane cind nu mai vine banu injurati.
Hai mai cauta mai gindeste-te cine se mai poate ascunde in spatele idurilor care nu sunt de acord cu cele spuse de adistan profi mirara nistor.
HAI CA VOI AVETI LISTA COMPLETA CU CEI OPERATI IAI PE RIND SI PUNEI PE FORUM
EU AS ZICE SA INCEPI CU CEI CARORA LI S_AU DESCHIS TAIETURILE DUPA CARE SA CONTINUI CU CEI CARORA NU LI SA ZIS CA VOR PRIMI O OPERATIE BONUS DUPA DOI ANI LA UN PRET MAI MIC IN LOC DE 4000 PRETUL LA REDUCERE E 3500.
Mai scriai aici "dupa ce(in toamna cand te-a operat) ai stat sub cutitele lui, si nu te-a lasat orb. " SA DEA 4000 de euro si sa il lase ORB Ar trebui omull sa zica mersi ca a dat 4000 si nu l-a lasat ORB ?

Aici il pute-ti vedea pe Nistor si modul lui de lucru
http://www.youtube.com/watch?v=YdQUK2kAkg4
0
23-12-2011, ora 12:20
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
UN CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU CIT SE POATE DE BUN PENTRU TOTI BOLNAVII DE KERATOCONUS.
PTR FALSII BOLNAVI LE TRANSMIT NUMAI DE "BINE"
0
23-12-2011, ora 12:33
romeo26
Nu este medic/terapeut
romeo26
e ultimul comentariu care il mai scriu k imi pierd timpul degeaba cu unu ca tine ; iti pierzi cumva clientii frate de te agiti atata am mai zis lasa-ne frate sa ne vdm de treaba noastra si ii rog pe cei care au trecut prin asa cev a sa comenteze si pe cei care au habar cu tine sau comentariile tale o sa le ignor k degeaba am vb pana acum dar ma tot deranjeaza spam-urile astea fara rost comentate de tine; in leg cu sucul de rosii care vb tu nu am consumat asa ceva dar dak asta mi se cere am sa o fac dak te intereseaza asa tare dak vrei ti-am mai spus dak esti asa curios sunt dispus sa ne intalnim cu toate actele platesti pt ele fac orice control vrei tu dar le suporti dak esti de acord treb doar sa zici si o sa imi fac timp dak nu te rog nu mai scrie de numele meu si te rog nu mai bate nici un apropo eu am servici si nu stau sa imi pierd timpul ca tine pe forum multumesc de intelegere si scuze celorlalti sau celor care ia-m deranjat bafta
0
23-12-2011, ora 14:08
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
UN CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU CIT SE POATE DE BUN PENTRU TOTI BOLNAVII DE KERATOCONUS.
PTR FALSII BOLNAVI LE TRANSMIT NUMAI DE "BINE"
0
23-12-2011, ora 14:46
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Ba Romica de ce esti asa imflamat ? Te-am luat eu de la munca ? Si inca o clarificare nu cred ca in buletin scrie Romeo26 sau Nis_tor ?.Un nume ar trebui sa fie de forma David_Rotaru sau HoratiuBalazs ( prenumenume) deci eu nu m-am luat de numele tau.Daca 26 e numele tau de familie sa imi zici.
Imi cer scuze fata de cei doi ca le-am folosit numele ca exemple, dar la unii trebuie sa le desenezi.

http://www.youtube.com/watch?v=YdQUK2kAkg4.
0
23-12-2011, ora 18:22
ely.elena85
Nu este medic/terapeut
ely.elena85
aici ar trebui ca sa discutam problemele legate de keratoconus nu sa va certati voi. nu inteleg de ce nu sunt sterse comentariile voastre. lasati pe cei cu probleme sa vb aici
0
23-12-2011, ora 18:23
ely.elena85
Nu este medic/terapeut
ely.elena85
rezolvativa in alta parte problemele voastre personale
0
24-12-2011, ora 10:34
romeo26
Nu este medic/terapeut
romeo26
asta am vrut si eu sa vb sa gasim o solutie f buna pt tratare nu sa ducem lumea in eroare si cu atat mai putin pe mn :p si nu ma cert cu nimeni se cearta singur si acel 'ba Romica' cam da de inteles...si nu am nici o problema pers ci doar vad anumite tampenii scrise ce el ( cadgjobsro ) am doar legata de keratoconus vreau sa vad opiniile mai multor pers si pt linistea lui sunt pana in momentul de fata chiar multmumit de macelar Arci cum ii zice el si cred cu tarie in continuare ca se v-a rezolva si nu am de castigat nimik din reclama ci sanatate ce e cel mai important va multumesc CRACIUN FERICIT
0
29-12-2011, ora 02:47
drgoren
Nu este medic/terapeut
drgoren
Hello,

If you would like some more information about Dr. Artsybashev and the alternative method of keratotomy he performs for keratoconus patients you should send me an email -. I have spent three years assisting his research and will ask Dr. Artsybashev to answer any questions you may have about the treatment. I ask that someone please translate this for members of the forum who do not speak English. Thank you and Happy New Year.

Sincerely,

Dr. Peter Goren
0
29-12-2011, ora 13:38
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
For Mr Peter Goren

This procedure is a big cheating for pacients from Romania please tell us why ?
0
29-12-2011, ora 13:43
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Au aparut si raspindacii in limba engleza foarte tare.Ptr ely.elena85 am incercat sa ma abtin sa nu mai comentez dar nu am putut.A aparut un raspindac care cica ii deschidea usa lui Arci si da el detalii la pacientii din Romania.
0
29-12-2011, ora 13:57
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Ca sa va demonstrez ca asta e un alt raspindac sau claudiu cu alt ID acest doctor posta urmatoarele la sfirsitul lui 2009:

"Hi everyone. I am an American medical student studying abroad in Europe and interested in ophthalmology. I am writing my thesis on alternative treatments of keratoconus. There is a clinic over here in Budapest that has successfully treated keratoconus using diamond ophthalmic surgery. I am wondering if any similar procedures are available in the UK."

http://www.keratoconus-group.org.uk/forum/viewtopic.php?f=1t=5251start=0

Aceasi metoda cu teza de la facultatea de medicina am mai auzit-o eu la un mare medicinist care si-a schimbat lucrarea de licenta, diferenta este ca Pluto Americanul nu s-a operat la Arcibasev.
0
29-12-2011, ora 15:08
wolfy
Nu este medic/terapeut
wolfy
SARBATORI FERICITE, MULTA SANATATE SI IMPLINIRI, pentru adevaratii suferinzi de Keratoconus.
LA MULTI ANI!!
0
30-12-2011, ora 01:51
drgoren
Nu este medic/terapeut
drgoren
Cadgjobsro,

I am now a medical doctor. If you wish, you may find my thesis entitled: 'The Treatment and Management of Keratoconus' at the Semmelweis University School Of Medicine Dept. of Ophthalmology. I do not see how that is relevant to the discussion.

Please elaborate on your specific concerns regarding Dr. Artsybashev's procedure and I will try to address them.

Sincerely,

Dr. Goren
0
30-12-2011, ora 20:19
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
drgoren

I do not need a postman to mail Artsybshev..., but can you explain us how this fantastic cheating Artsy..procedure works?
0
31-12-2011, ora 07:17
drgoren
Nu este medic/terapeut
drgoren
No need to be condescending Cadgjobsro. Unless you speak Russian or Hungarian you do in fact need a translator to speak with Dr. Artsybashev.

I am not here to recommend one treatment over any other. However, I will say that all other options should be explored before performing a corneal transplant.. It is my suggestion that patients with keratoconus research all of the available treatments and seek professional advice in order to make a fully informed decision.

By creating incisions at various locations on the periphery of the cornea, Dr. Artsybashev is able to alter the shape of the cornea. The surgery is not the same as traditional radial keratotomy. Incisions are not necessarily radial and the location and number of incisions varies on a case to case basis. As the incisions heal over time the cornea is strengthened and the 'cone' of the keratoconus continues to flatten. The reduction in the size of the cone improves visual acuity.

I personally took many of the topographic photos that can be seen on Dr. Artsybashev's website and was able to track the progress over time. The patients that I came into contact with all showed an improvement in visual acuity. Patients operated in stages I-II of keratoconus had the highest visual acuities following surgery. Patients with stages III/IV also showed significant improvement. That does not mean that everyone will be able to see 100% following this treatment. What is important is that following a successful procedure, the progression of the disease is halted and visual acuity improves.
0
01-01-2012, ora 22:27
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
@Pluto I want to inform you that for the halt of keratoconus progression CXL Procedure was aproved by FDA.
Have you ever heard CXL?
0
01-01-2012, ora 23:42
drgoren
Nu este medic/terapeut
drgoren
Cadgjobsro,

CXL is an excellent procedure for stopping the progression of keratoconus. I assisted the fist CXL study in Budapest at Semmelweis University. Limited Topo-guided PRK following CXL has also been an effective treatment for many patients. However, can you say that 100% of patients undergoing CXL have positive results? What about Intacs, Keraflex, PKP, DALK, CK, etc.? The point is that no surgeon can provide you a 100% guarantee of the outcome of any of these operations. Every procedure has risks, including Dr. Artsybashev's modified keratotomy. Contact lenses are also of great benefit.

Here's what is wrong with your criticism regarding procedures on this forum. I can easily find you one person who underwent CXL or Intacs with unsatisfactory results. Yet, you do not see me making false claims that CXL is a lie and hoax and should never be considered by anyone. Only a fool would write about that which they do not understand.

Dr. Artsybashev has operated on many patients following CXL to enhance visual acuity as long as it has been six months since their CXL operation. While corneal transplants have been a great benefit for thousands of patients, there are certainly side-effects. Corneal transplants are often redone many years later as increasing astigmatism develops.
0
02-01-2012, ora 22:11
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Hi Mr.Dr. Goren

I want to say I am sorry but I thought that you are another man that say that Artsybashev is a unique master in fight against Keratoconus.
You wrote a lot of useful thinks regarding Keratoconus.
0
03-01-2012, ora 08:30
pavelM
Nu este medic/terapeut
pavelM
LA MULTI ANI, SANATATE SI NUMAI BUCURII, KERATOCONUSILOR!!!
0
03-01-2012, ora 08:34
pavelM
Nu este medic/terapeut
pavelM
SCRIU IN ROMANA, DR GOREN ARE TRANSLATOR :)
INTREBARE INCLUSIV PENTRU CLAUDIU SI ACESTA ESTE RUGAT SA RASPUNDA CU SINCERITATE:

CARE ESTE RELATIA DINTRE DR GORTEN SI DR ARCIBASEV?
0
03-01-2012, ora 16:14
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
E clar ca e o relatie profesionala intre ei dar se pare ca acest doctor nu e raspindacul lui Claudiu ci el recunoaste si celelalte proceduri de lupta contra Keratoconusului si in acelasi timp eu zic ca ar fi un partener de discutiii deschis ptr bolnavii de keratoconus desi initial am crezut ca e o trompeta de a lui Claudiu care zice ca numai Arci tye slveaza de Keratoconus.
0
03-01-2012, ora 17:24
profi_02
Nu este medic/terapeut
profi_02
pentru "cadgjobsro" si "pavelM"

Daca voi, intradevar v-ati operat la Arcibasev, (pentru faptul ca suferiti de keratoconus) n-ati mai fi pus intrebari idioate si pline de ironie.
Daca v-ati fi operat la Arcibasev, cu siguranta ati fi stiut care este relatia dintre Dr. Goren si Dr. Arcibasev., si cine este Dr. Goren.

Sanatate Multa, tuturor bolnavilor de keratoconus,
... iar pentru falsii bolnavi, Rusinica sa va fie !!!
0
03-01-2012, ora 17:47
pavelM
Nu este medic/terapeut
pavelM
Este chiar ginerele lui.
0
03-01-2012, ora 23:25
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Pentru Profi_02 :Tie ti-a prezentat macelaru toata familia ininte sa te opereze ?
Eu incerc sa ma abtin de la comentarii, dar elemente ca Pluto ( ginerele lui Arci ) sau profi_02 ma fac sa nu ma pot abtine.
La oameni de genul Pluto sau Claudiu ( profi_02 ) nu ai cum sa le raspunzi decit cu ironie.
Pluto se crede mare doctor. Cititi ce posteaza el pe diferite forumuri, iar acum Arci cu Claudiu l-a adus sa trimbiteasca si in engleza.

E adevarat ca Pluto in prostia lui a scapat niste adevaruri despre super operatia lui Arci:That does not mean that everyone will be able to see 100% following this treatment. Pluti nu stie care e diferenta intre operatie si tratament
0
03-01-2012, ora 23:36
profi_02
Nu este medic/terapeut
profi_02
Nu vreau sa mai contrazic pe nimeni, ca in zadar incerc sa argumentez...cu unul ca "cadgjobsro".
Vreau doar sa va spun, ca ceea ce incearca unii sa faca aici, prin astfel de atitudini(ex: cadgjobsro) NU AJUTA PE NIMENI !!!
Daca va place sa umpleti paginile acestui forum, cu vorbe GOALE.e treaba voastra...
Bafta Multa.si incercati sa fiti mai credibili.ca sunt sigur ca nici voi nu credeti ceea ce scrieti.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
556 comentarii 1 2 ..... 15161718 19 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Corneea dezvoltată din propriile celule ar putea fi o soluție la deficiențele de vedere
  • Modificările de la nivelul globului ocular ar putea prezice declinul cognitiv?
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  • Implantarea de nou țesut corneean restabilește vederea în keratoconusul avansat
  •