Tensiune oculara!
Buna ziua tuturor, mama mea a fost diagnosticata recent cu tensiune oculara ridicata (hypertensiune) si urmeaza un tratament de picaturi care ar fi trebuit sa isi faca deja efectul... dar nu au reusit, va rog frumos daca cineva cunoaste un tratament naturist sau un medicament care l-a ajutat sau orice alt remediu sa ma contacteze. Va multumesc frumos, o zi buna.
4 comentarii
Bună ziua! Eu înţeleg că diagnosticul mamei tale este glaucom. Ce înseamnă că tratamentul nu are efect?
Doctorul respectiv nu a spus nimic de glaucom.. ci doar tensiune oculara ridicata. Tratamentul nu are efect = i-a prescris 2 feluri de picaturi timp de 3 luni... au trecut deja 2 si ea vede la fel de rau sau chiar mai rau in unele momente ( logica mea imi spune ca dupa 66% din timpul tratamentului ar trebuii sa se vada imbunatatiri)
Da, tensiunea intraoculară crescută, scăderea vederii( avem nevoie de un câmp vizual computerizat pentru o apreciere obiectivă) sunt caracteristice pentru glaucom.
ok... dar tot nu mi-ati raspuns la intrebarea mea... pentru tensiune intraoculara ridicata exista un tratament naturist sau un medicament mai special care funcitoneza ( picaturi, crema, pastile etc ) ??? multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8keratoconus - sfaturi
- 556keratoconus
- 20se poate face transplant de ochi?
- 287Cross linking
- 4infectii oculare?
- 68microftalmie congenitala
- 23Interpretare examen oftamologic
- 4este o afectiune a ochiului dar cred eu datoreaza candidei
- 4infectie la ochi
- 4blefaroconjunctivita cronica
- 11ce inseamna cand ai pete pe ochi galbene?
- 156tratament keratoconus
- 7Am probleme cu ochi de 6 luni - recomandari
- 7arsura ochi.. totul a plecat de la o incercare de a scoate ceva din ochi, cred ca s-a infectat
- 02 afectiuni ochiului
- 1Tinctura de afin, un ajutor in afectiuni oculare
Mai multe informații despre: afectiunea oculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: